Американські шоколадні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Цей тортик по суті не вимагає випічки, так як коржі для нього - звичайні повітряні і ніжні млинці! Такий тортик виходить дуже ароматним і солодким завдяки шоколаду, який є в тесті.
Цей неймовірно смачний тортик насправді дуже легко приготувати, так як коржі не потрібно випікати в духовці. Для коржів необхідно приготувати американські шоколадні млинці: дуже пишні, повітряні і неймовірно смачні! Для начинки ви можете взяти будь-який вершковий сир, а замість малини використовувати банан або інші ягоди. Такий тортик виходить дуже акуратним і навіть романтичним, тому я розповім вам, як приготувати американські шоколадні млинці. А зібрати з них тортик не важко.
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 360 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 90 грам
- Ванілін - За смаком
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 10 грам
- Шоколад - 200 грам(50 г в тісто, 150 г для глазурі)
- Вершки 10% - 40 грам
- Вершковий сир - 350 грам
- Бейліс - 70 грам
1. Білки відокремити від жовтків і збийте перші до гострих піків. У жовтки додайте цукор, олія, молоко і розімніть лопаткою. Збийте все блендером до однорідної маси і додайте білки до жовтків.
2. У просіяне борошно додайте какао, розпушувач і добре перемішайте. Додайте рідку частину тесту в суху і добре перемішайте до однорідного стану. Відставте тісто на 30 хвилин, щоб всі інгредієнти поєдналися. Додайте тертий шоколад.
3. Приготуйте глазур. Для цього в шоколад додайте 40 г вершків і відправте в мікрохвильовку на 40 секунд. Добре перемішайте глазур.
4. Приготуйте начинку: в вершковий сир додайте "бейліс" і добре розімніть. Обсмажте млинці (з тіста вийде 6-7 штук) на гарячій сковороді під кришкою протягом 3 хвилин (по 1, 5 хвилини на кожній стороні).
5. Зберіть тортик. Для цього чергуйте шари млинців і начинки, додайте малину для прикраси або інші ягоди і фрукти. Останній млинець і боки змастіть глазур'ю, прикрасьте ягодами. Смачного!