Рецепт Відбивні зі свинини в паніровці фото

Відбивні зі свинини в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Соковиті і хрусткі відбивні зі свинини - це прекрасне доповнення до гарніру з макаронів, відварених або сирих овочів, до салату. Розповім про рецепт, як приготувати відбивні зі свинини в паніровці.

Опис приготування:

Паніровці можна зробити на свій розсуд, наприклад, з сиру, мигдалю, панірувальних сухарів. Не робіть відбивні дуже тонкими, оптимально буде нарізати їх шматочками близько 2 см в товщину. Обсмажуйте їх у фритюрі, щоб м'ясо добре присмажився всередині, а подавайте відразу.

  • Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
  • Свинячі відбивні - 930 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 20 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Підсмажене кунжутне масло - 1 Ст. Ложка
відбивні зі свинини в паніровці - фото крок 1
1. Промийте і очистіть капусту. Наріжте її тонкими скибочками. Замочіть шинкованную капусту в холодній воді. Збийте яйце в окремій ємності, в іншу ємність насипте панірувальні сухарі. Промийте і промокніть від рідини свинячі відбивні, викладіть їх в окрему ємність. Підготуйте ємність з гратами на яких будуть паперові рушники.
відбивні зі свинини в паніровці - фото крок 2
2. Змастіть м'ясо кунжутним маслом, сіль і poperčite, за бажанням можете додати інші приправи.
відбивні зі свинини в паніровці - фото крок 3
3. Рівномірно посипте м'ясо борошном.
відбивні зі свинини в паніровці - фото крок 4
4. Помістіть м'ясо спочатку в яйце, а потім покладіть в ємність з панірувальними сухарями і рівномірно умочіть.
відбивні зі свинини в паніровці - фото крок 5
5. Підсмажуйте у фритюрі з двох сторін протягом 7-10 хвилин. Викладайте готові відбивні на паперові рушники для видалення зайвого жиру. Злийте воду з капусти і промокніть її паперовими рушниками.
відбивні зі свинини в паніровці - фото крок 6
6. Подавайте відбивні разом з капустяним салатом і з будь-яким соусом до смаку.

Схожі рецепти