Відбивні зі свинини в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і хрусткі відбивні зі свинини - це прекрасне доповнення до гарніру з макаронів, відварених або сирих овочів, до салату. Розповім про рецепт, як приготувати відбивні зі свинини в паніровці.
Паніровці можна зробити на свій розсуд, наприклад, з сиру, мигдалю, панірувальних сухарів. Не робіть відбивні дуже тонкими, оптимально буде нарізати їх шматочками близько 2 см в товщину. Обсмажуйте їх у фритюрі, щоб м'ясо добре присмажився всередині, а подавайте відразу.
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
- Свинячі відбивні - 930 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 20 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - За смаком
- Підсмажене кунжутне масло - 1 Ст. Ложка
1. Промийте і очистіть капусту. Наріжте її тонкими скибочками. Замочіть шинкованную капусту в холодній воді. Збийте яйце в окремій ємності, в іншу ємність насипте панірувальні сухарі. Промийте і промокніть від рідини свинячі відбивні, викладіть їх в окрему ємність. Підготуйте ємність з гратами на яких будуть паперові рушники.
2. Змастіть м'ясо кунжутним маслом, сіль і poperčite, за бажанням можете додати інші приправи.
3. Рівномірно посипте м'ясо борошном.
4. Помістіть м'ясо спочатку в яйце, а потім покладіть в ємність з панірувальними сухарями і рівномірно умочіть.
5. Підсмажуйте у фритюрі з двох сторін протягом 7-10 хвилин. Викладайте готові відбивні на паперові рушники для видалення зайвого жиру. Злийте воду з капусти і промокніть її паперовими рушниками.
6. Подавайте відбивні разом з капустяним салатом і з будь-яким соусом до смаку.