Котлети з консервів
(покроковий рецепт з фото)
Ви раніше готували котлети за таким рецептом з рибними консервами? Я ніколи. Але коли спробувала, мені дуже сподобалося.
По перше, приготування займає дуже мало часу, що мене дуже влаштовує. По-друге, це дійсно смачно. Моїм домочадцям це блюдо сподобалося. Швидкий рецепт приготування рибних котлет вам, безсумнівно, сподобається. Котлети виходять дуже ніжні і смачні.
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Консерви в маслі, банку - 1 штука
- Манна крупа - 5 Ст. Ложок
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Зелень кропу, пучок - 1 штука
- Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
1. Лук вимити, почистити. Дрібно посікти цибулю. Яйця збити в глибокому посуді. У яйця додати цибулю, манку. Добре перемішати масу.
2. Відкрити банку з консервами, викласти в посуд і добре розім'яти виделкою.
3. Кріп промити під проточною водою, трохи обсушити. Дрібно нашаткувати зелень. У посуд з яйцями додати рибні консерви, зелень, соду і посолити за смаком. Добре перемішати котлетну масу і залишити на півгодини, щоб добре настоялась. У сковороді розігріти масло і викладати котлети з допомогою столової ложки, як оладки. Обсмажувати з двох сторін до появи золотистої скоринки. Перед подачею на стіл покласти котлети на порційні тарілки і прикрасити зеленню. Можна подати як самостійне блюдо або приготувати до них гарнір, відварну картоплю або картопляне пюре. Ми їли котлетки просто так з овочевим салатом. Смачного!