Рецепт Рибний салат з консервів з рисом фото

Рибний салат з консервів з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Це чудовий салат з рибних консервів з рисом і овочами! Таке насичене блюдо ідеально доповнить ваше святкове меню, салат буде просто підвищеним попитом, т.К. Він ситний, смачний і дуже красивий!

Приготуємо рибний салат з консервів з рисом в домашніх умовах. Ви можете розміщувати шари салату в довільному порядку. Головне не забувати змащувати кожен шар майонезом. Після приготування залиште салат в холодильник на 1 час, щоб шари просочилися майонезом. Хай щастить!

  • Яйця - 2 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Щебетання - 1 штука (банка консервів)
  • Мал - 1/2 склянки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Салат - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Майонез - 400 грам
  • Масло рослинне - За смаком
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 1
Попередньо відваріть рис до готовності в підсоленій воді.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 2
Моркву натріть на тертці, а потім обсмажте на олії до легкої золотистої.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 3
Дрібно нарізаємо огірки.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 4
Подрібніть зелену цибулю.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 5
Злийте рідину з консервів. Саму рибу розімніть вилкою.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 6
Яйця відварити круто. Розімніть виделкою жовтки, білки наріжте соломкою.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 7
На дно салатниці укладаємо листя салату. Зверху кладемо шар рису.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 8
Змащуємо рис майонезом, викладаємо сайру.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 9
Присипаємо сайру зеленою цибулею.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 10
Змащуємо майонезом і викладаємо шар з обсмаженої моркви.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 11
Тепер - знову майонез. Наступний шар - огірковий.
рибний салат з консервів з рисом - фото крок 12
Змащуємо майонезом. Прикрашаємо верхівку салату гілочками петрушки, а також яєчними білками і жовтками. Смачного!

Схожі рецепти