Рибний салат з консервів з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Це чудовий салат з рибних консервів з рисом і овочами! Таке насичене блюдо ідеально доповнить ваше святкове меню, салат буде просто підвищеним попитом, т.К. Він ситний, смачний і дуже красивий!
Приготуємо рибний салат з консервів з рисом в домашніх умовах. Ви можете розміщувати шари салату в довільному порядку. Головне не забувати змащувати кожен шар майонезом. Після приготування залиште салат в холодильник на 1 час, щоб шари просочилися майонезом. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Щебетання - 1 штука (банка консервів)
- Мал - 1/2 склянки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Салат - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - 400 грам
- Масло рослинне - За смаком
Попередньо відваріть рис до готовності в підсоленій воді.
Моркву натріть на тертці, а потім обсмажте на олії до легкої золотистої.
Дрібно нарізаємо огірки.
Подрібніть зелену цибулю.
Злийте рідину з консервів. Саму рибу розімніть вилкою.
Яйця відварити круто. Розімніть виделкою жовтки, білки наріжте соломкою.
На дно салатниці укладаємо листя салату. Зверху кладемо шар рису.
Змащуємо рис майонезом, викладаємо сайру.
Присипаємо сайру зеленою цибулею.
Змащуємо майонезом і викладаємо шар з обсмаженої моркви.
Тепер - знову майонез. Наступний шар - огірковий.
Змащуємо майонезом. Прикрашаємо верхівку салату гілочками петрушки, а також яєчними білками і жовтками. Смачного!