Рибний салат з сайри
(покроковий рецепт з фото)
Цей цікавий рецепт приготування рибного салату з сайри був запозичений мною з страв індійської кухні. Звичайно, там, ймовірно, використовують іншу рибу, і додають більше каррі, але це деталі!
Як вид, такий східний класичний рецепт рибного салату з сайри можна цілком назвати дієтичним і легким, жирів тут взагалі використовується по мінімуму! А крім того, цей простий рецепт рибного салату з сайри мені шалено імпонує тим, що об'єднує в собі риси як салату, так і гарніру, - ви самі вирішуєте, якого інгредієнта додати більше, щоб вийшов салат, або ж рис з овочевим гарніром. Сподіваюся, вам мій рецепт сподобається!
- Рис відварний - 1 Склянка
- Щебетання - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Лимон - 0.5 штуки
- Сіль - За смаком
1. Відварений рис укладаємо на дно форми, зверху - помідор часточками. Рибу відварюємо, цибуля - обсмажити півкільцями.
2. Поверх помідорів викладаємо цибулю разом із залишками масла зі сковороди.
3. Рибу, як буде готова, ріжемо шматочками і теж відправимо в салат. Перець я особисто запікала, але можна додати і сирим.
4. Заправляю я такий салат соком половини лимона, і трохи посипаю зеленню. Але ви можете і сіль, і перець, і спеції додавати на свій розсуд. Смачного!