Пиріг з сайри з рисом
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг з сайри з рисом. Це досить швидкий варіант приготування випічки. Для начинки ми будемо використовувати консерви з сайри. Пиріг виходить смачним!
Один з інгредієнтів цього пирога - Мал. Підійде будь-який його вид: круглозернистий і довгозерний. Тісто для такого пирога готується на рідкій основі. Тому нічого розгортати і ліпити не потрібно, залив пиріг - і готово!
- Крем - 250 грам
- Майонез - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 7 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Мал - 0, 5 склянки
- Щебетання - 1 Склянка
- Цибуля - 3 штуки
Змішуємо в глибокій посуді сметану з майонезом і яйцями. Збиваємо міксером. Просіваємо борошно, насипаємо цукор і соду. Гарненько збиваємо суміш і залишаємо її відпочивати на годину. Рекомендується накрити тісто харчовою плівкою.
Цибуля ріжемо на кубики і обсмажуємо на сковороді до золотистої. Відварений рис змішуємо з обсмаженою цибулею. Консерви розминаємо виделкою. Змішуємо їх з рисом і цибулею. Можна трохи досолити і додати спецій.
На дно форми, застеленій пергаментним папером, викладаємо рибну начинку. Пергамент необхідно попередньо змастити маслом.
Заливаємо нашу начинку рідким тестом. Ставимо в духовку на півгодини. Температура запікання - 200 градусів.
Як тільки пиріг зарум'яниться, дістаємо його з духовки. Така краса виходить!
Подавати можна через 10 хвилин після того, як пиріг спечеться. Тоді випічка не буде кришитися. Ріжемо, подаємо з зеленню! Смачного!