Рецепт Пиріг з сайри з рисом фото

Пиріг з сайри з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг з сайри з рисом. Це досить швидкий варіант приготування випічки. Для начинки ми будемо використовувати консерви з сайри. Пиріг виходить смачним!

Опис приготування:

Один з інгредієнтів цього пирога - Мал. Підійде будь-який його вид: круглозернистий і довгозерний. Тісто для такого пирога готується на рідкій основі. Тому нічого розгортати і ліпити не потрібно, залив пиріг - і готово!

  • Крем - 250 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 7 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Щебетання - 1 Склянка
  • Цибуля - 3 штуки
пиріг з сайри з рисом - фото крок 1
Змішуємо в глибокій посуді сметану з майонезом і яйцями. Збиваємо міксером. Просіваємо борошно, насипаємо цукор і соду. Гарненько збиваємо суміш і залишаємо її відпочивати на годину. Рекомендується накрити тісто харчовою плівкою.
пиріг з сайри з рисом - фото крок 2
Цибуля ріжемо на кубики і обсмажуємо на сковороді до золотистої. Відварений рис змішуємо з обсмаженою цибулею. Консерви розминаємо виделкою. Змішуємо їх з рисом і цибулею. Можна трохи досолити і додати спецій.
пиріг з сайри з рисом - фото крок 3
На дно форми, застеленій пергаментним папером, викладаємо рибну начинку. Пергамент необхідно попередньо змастити маслом.
пиріг з сайри з рисом - фото крок 4
Заливаємо нашу начинку рідким тестом. Ставимо в духовку на півгодини. Температура запікання - 200 градусів.
пиріг з сайри з рисом - фото крок 5
Як тільки пиріг зарум'яниться, дістаємо його з духовки. Така краса виходить!
пиріг з сайри з рисом - фото крок 6
Подавати можна через 10 хвилин після того, як пиріг спечеться. Тоді випічка не буде кришитися. Ріжемо, подаємо з зеленню! Смачного!

Схожі рецепти