Суп рибний з горбуші (з консерви)
(покроковий рецепт з фото)
В мої руки дивом потрапив рецепт, як приготувати суп рибний з горбуші (з консерви). Поділюся їм із задоволенням з вами! Вийде дуже смачно!
Дуже простий, але дуже смачний суп, - словами не описати! Рекомендую вам спробувати приготувати такий суп для себе і своїх домочадців. Суп виходить неймовірним.
- Банка консервованої горбуші - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Кукурудза - 1 Склянка
- Томатний соус (лечо) - 200 грам
- Курячий бульйон - 2 склянки
- Цибуля - 4 штуки
- Вершки - 1/4 склянки
- Чилі порошок - 1/2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Горбушу придушити виделкою, злийте зайвий жир з консерви, поріжте дрібно цибулю. Якщо у вас кукурудза консервована - рідина також необхідно злити. Картопля, промийте, очистіть і наріжте кубиком.
2
Горбушу з овочами відправте в каструлю і тушкуйте на повільному вогні. Додайте сіль і спеції за смаком.
3
У каструлю налийте курячий бульйон і варіть на маленькому вогні до тих пір, поки не звариться картопля, приблизно 10-15 хвилин. Після того, як картопля звариться, приберіть каструлю з вогню, додайте вершки і перемішайте.
4
Смачного!