Рецепт Рибний суп з горбуші фото

Рибний суп з горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Плавлений сир
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Смачний і ситний рибний супчик для всієї родини. Якщо ви думаєте, що приготування цього супу забере у вас багато часу, скористайтеся даними рецептом, як приготувати рибний суп з горбуші.

Опис приготування:

Ви витратите всього 30-40 хвилин на приготування. Можна додати більше риби, Якщо у вас є, тоді він буде ще ситніше і наваристий. Використовуйте овочевий або рибний бульйон, а також звичайну воду. Горбуша підійде сира або копчена, Якщо ви любите. Подавайте суп відразу після приготування.

  • Картопля - 0, 5 кілограма
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Вода - 4 L
  • Плавлений сир - 150 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Горбуші - 250-350 грам
  • Шпинат - За смаком
  • Зелена цибуля - 3-4 штук
1
Картоплю, цибулину і моркву очистіть. Наріжте картоплю кубиками, цибуля-порей півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці. Наріжте шматочками горбушу.
2
У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь, відразу після закипання додайте картоплю, цибуля-пористий.
3
Наріжте дрібно цибулю, обсмажте його на сковороді і додайте моркву.
4
Викладіть вміст сковороди в каструлю до картоплі.
5
Сир натріть на тертці і додайте в каструлю, влийте вершки, варіть пару хвилин.
6
В самому кінці додайте шматочки риби і нарізані крупно листя шпинату. За смаком посоліть і поперчіть.
7
Варіть все 1-2 хвилини і вимикайте. Подавайте суп відразу, прикрасивши його подрібненою зеленою цибулею.

Схожі рецепти