Рибний суп з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний рибний супчик для всієї родини. Якщо ви думаєте, що приготування цього супу забере у вас багато часу, скористайтеся даними рецептом, як приготувати рибний суп з горбуші.
Ви витратите всього 30-40 хвилин на приготування. Можна додати більше риби, Якщо у вас є, тоді він буде ще ситніше і наваристий. Використовуйте овочевий або рибний бульйон, а також звичайну воду. Горбуша підійде сира або копчена, Якщо ви любите. Подавайте суп відразу після приготування.
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Лук-пориста - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Вода - 4 L
- Плавлений сир - 150 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Горбуші - 250-350 грам
- Шпинат - За смаком
- Зелена цибуля - 3-4 штук
1
Картоплю, цибулину і моркву очистіть. Наріжте картоплю кубиками, цибуля-порей півкільцями, а моркву натріть на крупній тертці. Наріжте шматочками горбушу.
2
У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь, відразу після закипання додайте картоплю, цибуля-пористий.
3
Наріжте дрібно цибулю, обсмажте його на сковороді і додайте моркву.
4
Викладіть вміст сковороди в каструлю до картоплі.
5
Сир натріть на тертці і додайте в каструлю, влийте вершки, варіть пару хвилин.
6
В самому кінці додайте шматочки риби і нарізані крупно листя шпинату. За смаком посоліть і поперчіть.
7
Варіть все 1-2 хвилини і вимикайте. Подавайте суп відразу, прикрасивши його подрібненою зеленою цибулею.