Рибний рулет з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Хоча рецепт без желатину, рулет відмінно ріжеться на тонкі шматочки і не кришиться. Прекрасно буде виглядати на святковому столі, та й просто можна шматок відрізати на бутерброд.
Рулет готується з філе і спеції, запікається в формі або пакеті від молока в духовці. Рулет з горбуші матиме гарну квадратну форму. Виглядає чудово. Смачного!
- Файл gorbuši - 500 грам
- Філе скумбрії - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Суміш для рибного заливного - 50 грам
- Вода - 50 мілілітрів
Обробити рибу на філе.
Розкладіть філе горбуші на дошці шкіркою вниз.
Посипте філе сумішшю для заливного, , поверх філе розкладіть порізаний зубчик часнику.
Також розкладіть філе скумбрії, посипте сумішшю і часником.
Скрутіть з філе зі спеціями кермі.
Помістіть рулет в пакет з-під молока (пакет типу ТетраПак), додайте води. Пакет оберніть фольгою, щоб він не згорів і поставте в духовку на 1 час при 250 градусах.
Готовий рулет залиште в пакеті, охолодіть і залиште в холодильнику на ніч.