Рибний рулет з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене рецепт для любителів пирогів з рибою. Випічка з хрусткою скоринкою зовні і ніжним фаршем всередині. Готується просто і відносно швидко.
Пиріг з рибою і рисом відмінно підійде до будь-якого бульйону або супу, особливо рибному. А також до чаю і на закуску замість хліба. Ароматний, ніжний, він порадує вашу сім'ю в обід, вечерю або полуденок. Хочу ще додати, що рибне філе годиться будь-яке. Набір спецій беріть за смаком. Листкове тісто можна приготувати самим або купити в магазині. В останньому випадку ви значно заощадите час.
- Тісто листкове - 350 грам
- Файл тілапія - 300 грам
- Крабові палички - 100 грам
- Рис відварний - 150 грам
- Куряче яйце - 3 штуки(2 шт. В начинку, 1 шт. Для змащення пирога)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Рис зваріть до готовності. Для цього добре його помийте і викладіть в каструлю з киплячою водою, посоліть за смаком і перемішайте. Співвідношення рису до води 1:2. Варіть 10-12 хвилин. Після воду злийте.
Крабові палички наріжте і додайте до рису. За бажанням і наявності можна замість паличок взяти креветки.
Рибне філе відваріть протягом 5 хвилин, прохолодний. Листкове тісто розкачати і викладіть філе. Сіль за смаком файлу. Сире філе класти в тісто не раджу. У процесі випікання риба виділить багато вологи, а це нам не потрібно.
На рибу викладіть рис з крабовими паличками.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити. Одне яйце розріжте на дві частини вздовж і викладіть на начинку.
Тісто з начинкою скрутіть рулетом, ДОБРЕ кінець палиці.
Змастіть пироги жовтком і посипте кунжутом.
Випікайте в духовці, заздалегідь розігрітій до 195-200 градусів 25-30 хвилин.
Пироги готові. Подавайте до столу в теплому вигляді.