Рибний суп з бурим рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт рибного супу дуже простий, підготовка займе мінімум часу. Суп приготуємо з хека і овочів з додаванням бурого рису. Всі інгредієнти добре поєднуються, виходить смачне і легке блюдо.
Хек готуємо цілим, потім готову рибу обробляв, филируем і кладемо в тарілки з супом. Такий варіант займає мінімум часу, так як готову рибу обробити можна за пару секунд, а підготувати сиру складніше. Пробуйте!
- Хек - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець червоний - 1 частина
- Картопля - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Суміш пряних трав для риби - 1 щіпка
- Чорний перець горошком - 5-6 штук
- Рис бурий - 2 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
У киплячу воду кладемо рис, суміш пряних трав, перець і сіль. Готуємо на слабкому вогні.
Цибулю і моркву чистимо, ріжемо і відправляємо в киплячий суп.
Додаємо картоплю і болгарський перець.
Рибу потрошимо і промиваємо в холодній воді.
Хек кладемо в суп цілим і продовжуємо готувати на слабкому вогні ще хвилин 15-20.
Далі готову рибу виймаємо, филируем, поділяємо на порційні шматочки і кладемо в тарілки з супом.
Далі готову рибу виймаємо, филируем, поділяємо на порційні шматочки і кладемо в тарілки з супом.
Рибний суп з бурим рисом готовий. Смачного!