Американський вершковий суп з бурим рисом
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю ситні супи. У них м'яка текстура, яка поєднується з різними овочами та крупами. Ви знайдете багато варіацій на цю тему. І одна з них стала найпривабливішою для моєї сім'ї.
Тепер ви теж можете дізнатися про те, як приготувати американський вершковий суп з бурим рисом. Цікавим смаковим доповненням в складі є корінь петрушки. За вашим бажанням додайте дайкон і ріпу. До речі, блюдо вариться без м'яса і птиці, але тим не менше воно досить ситне.
- Рис бурий - 100 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Твердий сир - 60 грам
- Корінь петрушки - 200 грам
- Вода - 1 літр
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Для початку промийте та відваріть рис до готовності. Потім залиште його в друшляку, щоб злилася вода.
У блендері подрібніть очищений цибулю, корінь петрушки і морква. Після цього тушкуйте овочі в олії протягом 5 хвилин.
Поставте воду на вогонь. Додайте в неї овочі зі сковороди. Натріть картоплю. Доведіть бульйон до кипіння. Закрийте його кришкою, і залиште на 10 хвилин без вогню.
Далі знову включите вогонь. Додайте в суп натертий сир і рис. Доведіть бульйон до кипіння. Додайте зелень, сіль і спеції за смаком.
Залиште суп настоюватися під кришкою. Подавайте блюдо з сиром. Смачного!