Суп з бурим рисом
(покроковий рецепт з фото)
Бурий рис, як і інші цільнозернові продукти, містить більше вітамінів і мінералів. Тому в раціоні має бути якомога більше таких продуктів!
Докладніше, як приготувати суп з бурим рисом, я розповім нижче. Рослинна м'ясо можна замінити на соєвий текстурат, а замість Мангольд взяти шпинат або щавель.
- Вода - 1, 5 L
- Кубик бульйонний - 1/2 штуки (грибний або овочевий)
- Рис бурий - 3-4 Ст. Ложок
- Картопля - 1-2 штук
- Цибуля - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Печериці - 2-5 штук
- М'ясо рослинне - 20 грам (соєва)
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Мангольд - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Бурий рис добре промийте, перекладіть в каструлю і залийте водою. Додайте грибний бульйонний кубик, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть суп 15 хвилин.
В цей час залийте рослинне м'ясо окропом, залиште на 15-20 хвилин. Потім промийте в холодній воді і відіжміть.
Додайте в суп порізану картоплю, рослинне м'ясо і томатну пасту.
На сковороді обсмажте порізані на дрібні кубики цибулю, морква і печериці.
Додайте зажарку в суп.
Мангольд порубаєте ножем і додайте в каструлю. Варіть суп ще 6-7 хвилин. Потім накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.
Суп з бурим рисом готовий, смачного!