Грибний суп з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Густий і наваристий суп для любителів грибних перших страв. Я поклала в суп гливи, але підійдуть будь-які білі гриби, навіть заморожені. Давайте докладніше дивитись рецепт!
Зараз я розповім вам, як приготувати грибний суп з рисом і яйцем. Суп дуже ситний і густий, на грибному бульйоні. Гриби можна підбирати виходячи зі смакових переваг або можливостей ваших супермаркетів. У моєму місті вибір дуже обмежений, печериці або гливи, на жаль. Але, Проте, з глив вийшов хороший і ароматний суп. Пробуйте!
- Гливи - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томати у власному соку - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Аджика - 2 чайних ложки
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Вода - 3 L
1. Гриби добре промийте під проточною водою, поріжте шматочками.
2. Залийте гриби водою і відваріть до готовності. Шумівкою приберіть гриби з бульйону, долийте води (до 3 L) і доведіть до кипіння грибний бульйон.
3. Картопля очистіть, поріжте кубиками. Покладіть його в киплячий бульйон.
4. Лук поріжте кубиками, обсмажте пару хвилин на рослинній олії.
5. Покладіть терту моркву і порізаний соломкою перець в зажарку, смажте овочі до м'якості.
6. Додайте томати і аджику, протушкувати пару хвилин з овочами.
7. Переберія і промийте рис. Покладіть його разом з грибами в суп до картоплі. Варіть 10 хвилин.
8. Яйця Збийте vilochkoy.
9. З'єднайте зажарку з супом. Перемішайте.
10. Тонкою цівкою влийте яйця в суп, ложкою перемішайте. Додайте зелень.
11. Грибний суп з рисом і яйцем готовий!