Рецепт Суп з хека з яйцем і рисом фото

Суп з хека з яйцем і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Крупи , Мал , Хек
Рецепти без шкоди
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легкий і дієтичний супчик з хеком, яйцем, рисом, овочами і зеленню готується за 1 час. Замість рису можна покласти вівсянку, пшоно і навіть вермішель (що більше подобається).Поєднується найкраще з рисом

Опис приготування:

Суп з хека з яйцем і рисом відмінно підійде для розвантажувального дня, дієтичного харчування або пп. Всі овочі відправляються в суп сирими, обов'язково додайте яйце (розмішайте його попередньо в чашці). Мал з яйцем і хеком - відмінне поєднання, а зелень привносити ще більшу родзинку і розкриває аромат. Не забудьте додати прянощі для риби.

  • Хек - 1 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 1
1. Для бульйону можна брати хек, а можна минтай. За аналогічним рецептом і зовсім можна готувати суп з будь-якої риби на ваш смак і розсуд. Хек швидкий в приготуванні і смачний, відмінно підходить для дітей і легко засвоюється. Доводимо до кипіння, після чого знімаємо піну і солимо.
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 2
2. Дуже добре, якщо ви додасте спеції для риби (також після закипання).
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 3
3. Коли риба закипить, крім спецій, додайте нарізані цибулю і моркву. Зверніть увагу, що рибний суп готується переважно зі свіжими овочами (без піджарки). Риба виходить дуже ароматною, коли вариться разом з овочами і спеціями. Готова вона буде через 25 хвилин після закипання.
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 4
4. Її можна дістати і покласти в окремий посуд для охолодження або відокремити від кісток, дрібно нарізати і відправити назад в бульйон.
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 5
5. Наріжте картоплю кубиками, відправте в бульйон. Окремо промийте рис і розведіть в чашці яйце. Коли картопля закипить, надішліть до нього рис.
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 6
6. Наріжте зелень (я використовувала зелену цибулю і кріп, це все"любить" рибу).
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 7
7. Коли рис буде майже готовий, в бульйон потрібно відправити зелень і вилити яйце (при цьому постійно помішувати, щоб яйце розподілилося рівномірно).
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 8
8. В самому кінці я додаю столову ложку вершкового масла. Чи не кип'ятіть його, а тільки доведіть до кипіння і знімайте з вогню.
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 9
9. Окремо в тарілку я додавала очищену і нарізану рибу.
суп з хека з яйцем і рисом - фото крок 10
10. Після цього додавала суп і подавала до столу. Їсти його потрібно в гарячому вигляді на обід і навіть вечеря.

Схожі рецепти