Рибний суп з хека
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний суп, вариться швидко. Спробуйте! дивимося рецепт.
Завдяки відсутності кісток у хека, з нього виходять чудові супи без проблем. Проціджувати через марлю такий суп не потрібно.
- Файл Хека - 200-300 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 літр
- Яйце - 1 штука
1. Приготуємо продукти для супу. Філе хека потрібно трохи розморозити, щоб порізати. Ставимо воду закипати для супу. Всі овочі чистимо, моєму.
2. Цибулю і моркву нарізаємо тонко для смаження.
3. Відправляємо на сковороду, солимо, перчим, вливаємо ложку масла і смажимо до готовності.
4. Нарізаємо довільно картопля.
5. Нарізаємо шматочками хека.
6. Варимо картоплю 10 хвилин.
7. Додаємо рибу до картоплі і варимо ще 10 хвилин.
8. До готових овочів додаємо зажарку. Проварюємо ще пару хвилин суп.
9. Суп готовий.
10. Рубаємо варене яйце на великі кубики.
11. Заправляємо суп яйцем і рубаною зеленню. Смачного!