Рецепт Філе хека в духовці фото

Філе хека в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Хек
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Для тих, хто віддає перевагу стравам, які не тільки апетитні, але і корисні, хочу порадити чудовий варіант, як приготувати філе хека. Мінімум калорій і максимум смаку - ідеально для вечеря.

Опис приготування:

1. Для початку необхідно вимити рибку і обсушити її паперовою серветкою. Якщо ви купили тушку, акуратно очистіть її від кісточок.

2. З усіх боків рибу необхідно посолити, поперчити, присипати улюбленими спеціями і побризкати соком лимона.

3. Підготуйте жароміцних форму. Змастіть дно невеликою кількістю рослинного масла.

4. Викладіть рибку і присипте ароматними травами, або зеленню.

5. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.

6. Якщо ви хочете, щоб рибка була більш соковитою, накрийте зверху форму фольгою. Якщо ж вам подобається більше хрустка скоринка, запікайте так.

7. Ось і весь секрет, як зробити філе хека в духовці. Всього через 20-25 хвилин, в залежності від розміру шматочків, ваша рибка буде готова.

Подавайте її до столу з овочами або улюбленим соусом.

Смачного!

  • Файл Хека - 600 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Для початку необхідно вимити рибку і обсушити її паперовою серветкою. Якщо ви купили тушку, акуратно очистіть її від кісточок.

2. З усіх боків рибу необхідно посолити, поперчити, присипати улюбленими спеціями і побризкати соком лимона.

3. Підготуйте жароміцних форму. Змастіть дно невеликою кількістю рослинного масла.

4. Викладіть рибку і присипте ароматними травами, або зеленню.

5. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.

6. Якщо ви хочете, щоб рибка була більш соковитою, накрийте зверху форму фольгою. Якщо ж вам подобається більше хрустка скоринка, запікайте так.

7. Ось і весь секрет, як зробити філе хека в духовці. Всього через 20-25 хвилин, в залежності від розміру шматочків, ваша рибка буде готова.

Подавайте її до столу з овочами або улюбленим соусом.

Смачного!

Схожі рецепти