Філе хека в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто віддає перевагу стравам, які не тільки апетитні, але і корисні, хочу порадити чудовий варіант, як приготувати філе хека. Мінімум калорій і максимум смаку - ідеально для вечеря.
1. Для початку необхідно вимити рибку і обсушити її паперовою серветкою. Якщо ви купили тушку, акуратно очистіть її від кісточок.
2. З усіх боків рибу необхідно посолити, поперчити, присипати улюбленими спеціями і побризкати соком лимона.
3. Підготуйте жароміцних форму. Змастіть дно невеликою кількістю рослинного масла.
4. Викладіть рибку і присипте ароматними травами, або зеленню.
5. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
6. Якщо ви хочете, щоб рибка була більш соковитою, накрийте зверху форму фольгою. Якщо ж вам подобається більше хрустка скоринка, запікайте так.
7. Ось і весь секрет, як зробити філе хека в духовці. Всього через 20-25 хвилин, в залежності від розміру шматочків, ваша рибка буде готова.
Подавайте її до столу з овочами або улюбленим соусом.
Смачного!
- Файл Хека - 600 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Зелень - 1 щіпка
- Лимон - 0.5 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
2. З усіх боків рибу необхідно посолити, поперчити, присипати улюбленими спеціями і побризкати соком лимона.
3. Підготуйте жароміцних форму. Змастіть дно невеликою кількістю рослинного масла.
4. Викладіть рибку і присипте ароматними травами, або зеленню.
5. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
6. Якщо ви хочете, щоб рибка була більш соковитою, накрийте зверху форму фольгою. Якщо ж вам подобається більше хрустка скоринка, запікайте так.
7. Ось і весь секрет, як зробити філе хека в духовці. Всього через 20-25 хвилин, в залежності від розміру шматочків, ваша рибка буде готова.
Подавайте її до столу з овочами або улюбленим соусом.
Смачного!