Рецепт Філе хека в клярі фото

Філе хека в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Хек
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Дуже просте, але в той же час повноцінне гаряче блюдо - філе хека в клярі. Рецепт гранично простий, блюдо готується всього лише за 15-20 хвилин, проте смак нікого не залишить байдужим!

Опис приготування:

Файл Хека - це відмінний інгредієнт. Продається зараз в будь-якому супермаркеті (в замороженому вигляді), на ринках. Варто відносно недорого. Однак філе хека - це і дуже смачно, і досить корисно і поживно. І, напевно, найпростіший спосіб приготування - це рецепт філе хека в клярі. Всього лише 15-20 хвилин справи - і блюдо вже готове.

Кляр може бути різним, я ділюся рецептом самого, на мій погляд, відповідного. Ручаюся - виходить смачно.

Отже, рецепт філе хека в клярі такий:

1. Філе хека размораживаем (якщо використовуєте заморожене), розрізаємо на невеликі шматки.

2. Робимо кляр. Для цього в невеликій мисці змішуємо молоко і яйця, трохи збиваємо вінчиком або просто перемішуємо виделкою.

3. Додаємо борошно, перемішуємо.

4. Нарешті, в кляр додаємо дрібно нарізану зелень, сіль, спеції. Ще раз перемішуємо.

5. Кожен шматочок філе хека опускаємо в кляр, і відразу звідти - на сковороду з розігрітим маслом.

6. Смажимо до утворення золотистої скоринки з кожної зі сторін.

Філе хека в клярі готове. Смачного!

  • Файл Хека - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Кріп - - За смаком
  • Koriandr - - За смаком
Файл Хека - це відмінний інгредієнт. Продається зараз в будь-якому супермаркеті (в замороженому вигляді), на ринках. Варто відносно недорого. Однак філе хека - це і дуже смачно, і досить корисно і поживно. І, напевно, найпростіший спосіб приготування - це рецепт філе хека в клярі. Всього лише 15-20 хвилин справи - і блюдо вже готове.

Кляр може бути різним, я ділюся рецептом самого, на мій погляд, відповідного. Ручаюся - виходить смачно.

Отже, рецепт філе хека в клярі такий:

1. Філе хека размораживаем (якщо використовуєте заморожене), розрізаємо на невеликі шматки.

2. Робимо кляр. Для цього в невеликій мисці змішуємо молоко і яйця, трохи збиваємо вінчиком або просто перемішуємо виделкою.

3. Додаємо борошно, перемішуємо.

4. Нарешті, в кляр додаємо дрібно нарізану зелень, сіль, спеції. Ще раз перемішуємо.

5. Кожен шматочок філе хека опускаємо в кляр, і відразу звідти - на сковороду з розігрітим маслом.

6. Смажимо до утворення золотистої скоринки з кожної зі сторін.

Філе хека в клярі готове. Смачного!

Схожі рецепти