Котлети з філе хека
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт присвячується любителям рибних котлет. Такі котлетки готуються з філе хека або минтая, виходять соковитими, смачними і дуже ситними. На гарнір підійде картопляне пюре, гречка або макарони.
Якщо у вас є рибне філе, конкретний - файл Хек, спробуйте приготувати смачні котлети. Блюдо прекрасно підійде на обід або на вечерю разом з вашим улюбленим гарніром (картопля, Мал, гречка або макарони). Упевнений, що цей простий рецепт приготування котлет з філе хека вам сподобається!
- Хек - 1 кілограм (філе)
- Батон білий - 200 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
Попередньо замочіть батон в молоці. Пропустіть через м'ясорубку: порізане рибне філе, ріпчаста цибуля і замочений батон.
Вбийте в фарш яйця, також додайте сіль, цукор, перець і рослинне масло. Ретельно вимішуємо фарш протягом 3-4 хвилин.
Мокрими руками сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні.
Розігрійте в сковороді олію, обсмажте котлети з двох сторін. Вогонь середній, смажимо до золотистої скоринки по 3 хвилини з кожного боку.
Смачного!