Рецепт Котлети з філе хека фото

Котлети з філе хека
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Хек
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Рецепт присвячується любителям рибних котлет. Такі котлетки готуються з філе хека або минтая, виходять соковитими, смачними і дуже ситними. На гарнір підійде картопляне пюре, гречка або макарони.

Якщо у вас є рибне філе, конкретний - файл Хек, спробуйте приготувати смачні котлети. Блюдо прекрасно підійде на обід або на вечерю разом з вашим улюбленим гарніром (картопля, Мал, гречка або макарони). Упевнений, що цей простий рецепт приготування котлет з філе хека вам сподобається!

  • Хек - 1 кілограм (філе)
  • Батон білий - 200 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком
котлети з філе хека - фото крок 1
Попередньо замочіть батон в молоці. Пропустіть через м'ясорубку: порізане рибне філе, ріпчаста цибуля і замочений батон.
котлети з філе хека - фото крок 2
Вбийте в фарш яйця, також додайте сіль, цукор, перець і рослинне масло. Ретельно вимішуємо фарш протягом 3-4 хвилин.
котлети з філе хека - фото крок 3
Мокрими руками сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні.
котлети з філе хека - фото крок 4
Розігрійте в сковороді олію, обсмажте котлети з двох сторін. Вогонь середній, смажимо до золотистої скоринки по 3 хвилини з кожного боку.
котлети з філе хека - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти