Рецепт Котлети з хека фото

Котлети з хека
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти, Хек
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Порадуйте себе смачними котлетками з хека, які я пропоную сьогодні приготувати разом. А якщо ви стежите за своїм здоров'ям і фігурою, не хвилюйтесь, котлети з хека - низькокалорійні.

Цей простий рецепт котлет з хека обов'язково стане в нагоді вам, якщо у вас є діти, а так само якщо ви звикли пильно стежити за тим, що їсте, так як ця чудова рибка відрізняється вельми нежирним м'ясом і достатком корисних мінералів, і добре впливає на щитовидну залозу і центральну нервову систему. Загалом, страви з хека неодмінно варто включити в свій раціон, так як це принесе вам чималу користь. А рецепт приготування котлет з хека, який пропоную вам я, досить легкий і ви без праці з ним впораєтеся. До того ж в цій рибі не так багато кісток, як могло б бути, і навіть ті кісточки, які є, відмінно витягуються з м'яса, тому ви не витратите багато часу і сил для приготування смачного і корисного вечері, а я вам обіцяю, що він буде по-справжньому смачний.

  • Файл Хека - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершки - 60 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крупа манна - 80 грам(30 - в фарш, 50 - для панірування)
  • Сіль морська - 0, 25 чайних ложки
  • Перець білий мелений - 0, 25 чайних ложки
котлети з хека - фото крок 1
Я використовувала вже готове філе, але якщо у вас ціла тушка, то вам спочатку необхідно відокремити м'ясо від кісток. Нарізаємо філе на невеликі шматочки і подрібнюємо його за допомогою блендера.
котлети з хека - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо на невеликі кубики.
котлети з хека - фото крок 3
Перекладаємо цибулю до риби і додаємо яйце і манну крупу (30 грам). Солимо і посипаємо білим перцем.
котлети з хека - фото крок 4
Тепер необхідно влити вершки і ретельно перемішати всі інгредієнти до однорідності. Приготований фарш відправляємо на пів години в холодильник.
котлети з хека - фото крок 5
Через 30 хвилин дістаємо фарш і починаємо формувати котлети. Обвалюють кожну в манній крупі.
котлети з хека - фото крок 6
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому котлети з обох боків до рум'яної скоринки. Тепер котлетки готові, і можна приступати до дегустації. Смачного!

Схожі рецепти