Рецепт Рибні котлети з хека фото

Рибні котлети з хека
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Хек
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 9-10
Час приготування: 50 хв.

Рибні котлети обов'язково потрібно включати в свій раціон, а щоб вони вийшли не тільки корисними, але і смачними, необхідно правильно підібрати рибe, НЕК - один з кращих варіантів для котлет.

Опис приготування:

Пропоную на ваш розгляд дуже простий рецепт рибних котлет з хека, для приготування яких вам не знадобиться багато інгредієнтів і часу. Я думаю, що ви вже не раз чули про те, що риба дуже корисна, і тому її необхідно їсти кожній людині хоч раз в тиждень, ці смачненькі котлетки якраз відмінні варіант для рибного обіду або вечері. Ви можете подати їх зі свіжими овочами, картопляним пюре або будь-яким гарніром на ваш розсуд, до речі, вони подобаються навіть дітям, так що з цим класичним рецептом рибних котлет з хека ви з легкістю нагодуйте все сім'ю.

  • Файл Хека - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 70 грам
  • Спеції - За смаком (куркума, перець чорний мелений, приправа для риби)
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
рибні котлети з хека - фото крок 1
Отже, промиваємо філе хека і висушуємо його за допомогою паперових серветок. Потім рибу потрібно подрібнити, ви можете це зробити в блендері або за допомогою м'ясорубки. В готовий рибний фарш я завжди додаю куркуму, це надає йому приємний червонуватий відтінок.
рибні котлети з хека - фото крок 2
У миску з фаршем розбиваємо яйце, додаємо 2 столові ложки панірувальних сухарів і подрібнену ріпчасту цибулю. Приправляємо фарш спеціями, солимо і ретельно перемішуємо.
рибні котлети з хека - фото крок 3
З приготованого фаршу формуємо котлетки і обвалюють з в панірувальних сухарях.
рибні котлети з хека - фото крок 4
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому котлети. Спочатку смажимо на середньому вогні до утворення скоринки, а потім вогонь зменшуємо і готуємо котлети деякий час під кришкою.
рибні котлети з хека - фото крок 5
Котлети з хека готові і, до речі, вони однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти