Суп з рисом і смаженим яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів супу з рисом досить багато, але як приготувати суп з рисом і смаженим яйцем відразу не знайдеш. Тому ділюся своїм улюбленим рецептом такого супчика.
Суп рисовий - досить звичайне перша страва. Тому іноді хочеться приготувати рисовий суп якось неординарно, і при цьому ще й смачно. Дуже рекомендую приготувати такий супчик у себе вдома і урізноманітнити звичне меню оригінальною подачею.
- Яйце - 1 штука
- Курячий фарш - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Стебло лемонграса - 1/2 штуки
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
Фарш перемішайте з сіллю, перцем за смаком і трохи відбийте.
У каструлю відправте курячий бульйон, Відведіть туди стебло лемонграса, який необхідно трохи розчавити ножем.
Коли бульйон закипить, відправляйте в нього варитися фрикадельки з курячого фаршу.
Через 15 хвилин в суп відправляйте відварений рис.
Варіть суп ще 15-20 хвилин до повного приготування фрикадельок. Тим часом окремо на сухій сковороді обсмажте яйце. Жовток при цьому повинен залишитися рідким.
У тарілку наливайте суп, додайте дрібно посічену зелень.
Перед подачею в тарілку викладайте смажене яйце.