Рецепт Суп з рисом і смаженим яйцем фото

Суп з рисом і смаженим яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Рецептів супу з рисом досить багато, але як приготувати суп з рисом і смаженим яйцем відразу не знайдеш. Тому ділюся своїм улюбленим рецептом такого супчика.

Опис приготування:

Суп рисовий - досить звичайне перша страва. Тому іноді хочеться приготувати рисовий суп якось неординарно, і при цьому ще й смачно. Дуже рекомендую приготувати такий супчик у себе вдома і урізноманітнити звичне меню оригінальною подачею.

  • Яйце - 1 штука
  • Курячий фарш - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Стебло лемонграса - 1/2 штуки
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль, перець - За смаком
суп з рисом і смаженим яйцем - фото крок 1
Фарш перемішайте з сіллю, перцем за смаком і трохи відбийте.
суп з рисом і смаженим яйцем - фото крок 2
У каструлю відправте курячий бульйон, Відведіть туди стебло лемонграса, який необхідно трохи розчавити ножем.
суп з рисом і смаженим яйцем - фото крок 3
Коли бульйон закипить, відправляйте в нього варитися фрикадельки з курячого фаршу.
суп з рисом і смаженим яйцем - фото крок 4
Через 15 хвилин в суп відправляйте відварений рис.
суп з рисом і смаженим яйцем - фото крок 5
Варіть суп ще 15-20 хвилин до повного приготування фрикадельок. Тим часом окремо на сухій сковороді обсмажте яйце. Жовток при цьому повинен залишитися рідким.
суп з рисом і смаженим яйцем - фото крок 6
У тарілку наливайте суп, додайте дрібно посічену зелень.
суп з рисом і смаженим яйцем - фото крок 7
Перед подачею в тарілку викладайте смажене яйце.

Схожі рецепти