Рецепт Зелений чай з смаженим рисом фото

Зелений чай з смаженим рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Напої , Чай
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Традиційний японський чай можна приготувати самостійно. Показую і розповідаю, як приготувати зелений чай зі смаженою рисом в домашніх умовах. Це напій бадьорості і довголіття!

Опис приготування:

Зелений чай з смаженим рисом також називається"Генмай" або "Grenmancha & Quot; . Спочатку в Японії його вживали бідні, так як рис надавав відчуття насиченості і самого зеленого чаю можна було додавати менше. Для приготування зеленого чаю зі смаженою рисом візьміть звичайний рис, підійде і довгий, і круглий. Чай я беру крупнолистовой. До речі, на Заході такий чай називають чаєм з попкорном.

  • Мал - 0, 5 склянки
  • Зелений чай - За смаком
зелений чай з смаженим рисом - фото крок 1
Рис замочіть у воді години на два.
зелений чай з смаженим рисом - фото крок 2
Потім пару раз промийте, перед смаженням його можна злегка обсушити паперовими рушниками, щоб Сковорода не шипіла сильно.
зелений чай з смаженим рисом - фото крок 3
Смажте на середньому вогні, помішуючи періодично. Важливо не дати рису пригоріти, в іншому випадку і продукт, і чай вважайте зіпсованими. В середньому час смаження займає хвилин 5. Залежить це також від товщини сковорідки.
зелений чай з смаженим рисом - фото крок 4
Змішайте рис обсмажений з великолистовим чаєм зеленим. Можете заварювати.
зелений чай з смаженим рисом - фото крок 5
Заварюйте, як і звичайний чай: пару хвилин.
зелений чай з смаженим рисом - фото крок 6
Колір виходить злегка жовтуватим. Смачного!

Схожі рецепти