Овочі з смаженим яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня з овочами прекрасно підходить для сніданку! це ситно, смачно і корисно! Готуйте яєчню з замороженими овочами своєї сім'ї, подбайте про багатий і вітамінний раціоні своїх близьких.
Для дівчаток це повноцінне блюдо, для чоловічої половини - відмінний гарнір! Особливість цієї страви в першу чергу в ароматах. Овочі в цій страві не повинні бути занадто м'якими, вони швидко обсмажуються, залишаються міцними і свіжими.
- Картопля - 5 штук
- Цукіні - 1 штука
- Бекон - 3 скибочки
- Цибуля - 1 штука
- Яйця курячі - 4 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець мелений - 1 Чайна ложка
- Гілочка чебрецю - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Картопля наріжте кубиками і відваріть до напівготовності.
2. Цукіні наріжте кубиками.
3. Надішліть в каструлю з картоплею цукіні і проваріть 2 -3 хвилини після закипання.
4. Злийте воду з готових овочів.
5. Нарізаний кубиками бекон обсмажте з цибулею і часником до золотистого кольору. Змішайте картоплю і цукіні з підсмаженими беконом.
6. Подавайте блюдо з яєчнею, посипавши ароматними травами зверху. Смачного!