Рецепт Салат зі смаженим беконом фото

Салат зі смаженим беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Салат зі смаженим беконом підійде на післяобідній ланч, цілком хороший він і для легкої вечері. Крім бекону, в нашому салаті будуть варені яйця, овочі. Салат виходить смачним і ситним. Спробуйте!

Опис приготування:

Як приготувати салат зі смаженим беконом?

1. Бекон обсмажте на середньому вогні на сковороді. Він повинен затвердіти.

2. Яйце зваріть круто. Ostudite і чистий. Наріжте вздовж на 4 частини.

3. Салат, помідори, огірок і моркву гарненько промийте і просушіть на паперовому рушнику. Салат нарвіть або наріжте смужками. Помідори розрізати наполовину. Огірок очистіть, якщо він не з вашого городу, і наріжте кружальцями або напівкружечками. Морква почистіть і наріжте недовгими тонкими смужками або настругати на спеціальній тертці.

4. У невеликій мисці або чашці перемішайте оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. По бажанню, в таку заправку можна додати Дижонская гірчицю і мед. До речі, що стосується соусу, то ви можете іспоьзовать будь-який готовий соус на свій смак. Тоді цей крок просто пропустіть.

5. Викладіть всі інгредієнти на блюдо сервіровки. Змішайте руками і залийте соусом.

Салат зі смаженим беконом готовий!

Смачного!

  • Бекон, скибочки - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Салат, пучок - 1 штука
  • Помідори черрі - 4 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Морква - 1 штука (невелика)
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Як приготувати салат зі смаженим беконом?

1. Бекон обсмажте на середньому вогні на сковороді. Він повинен затвердіти.

2. Яйце зваріть круто. Ostudite і чистий. Наріжте вздовж на 4 частини.

3. Салат, помідори, огірок і моркву гарненько промийте і просушіть на паперовому рушнику. Салат нарвіть або наріжте смужками. Помідори розрізати наполовину. Огірок очистіть, якщо він не з вашого городу, і наріжте кружальцями або напівкружечками. Морква почистіть і наріжте недовгими тонкими смужками або настругати на спеціальній тертці.

4. У невеликій мисці або чашці перемішайте оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. По бажанню, в таку заправку можна додати Дижонская гірчицю і мед. До речі, що стосується соусу, то ви можете іспоьзовать будь-який готовий соус на свій смак. Тоді цей крок просто пропустіть.

5. Викладіть всі інгредієнти на блюдо сервіровки. Змішайте руками і залийте соусом.

Салат зі смаженим беконом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти