Салат з смаженим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з смаженим м'ясом може замінити вечерю. Страва - свіже, але ситне. Я готую такий салат з яловичиною. Овочі використовуйте свіжі, сезонні. Салат з смаженим м'ясом можна ще назвати середземноморським.
Салат з смаженим м'ясом готується дуже швидко. Замішуємо салатний мікс, обсмажуємо м'ясо і овочі і - вуаля! Зі свіжим хлібом і келихом вина вийде королівську вечерю. Головне - добре прожарити м'ясо і використовувати свіжі і соковиті овочі. Обсмажувати болгарський перець потрібно злегка, він повинен бути м'яким і теплим.
- Яловичина - 500-600 грам
- Суміш італійських спецій - 1 Чайна ложка (паприка, білий перець, гірчичний, душа (орегано), петрушка, базилік (все сухе, мелене) )
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Салат-латук (пучок) - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибулина фіолетова - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Помідори черрі - 9-10 штук
- Сир пармезан - - За смаком
1. Промийте болгарський перець і наріжте тонкими смужками.
2. Часник очистіть і подрібніть.
3. Цибулину наріжте тонкими кільцями. Помідори черрі і салат-латук промийте. Салат порвіть руками. Цибуля, салат і помідори викладіть в тарілку.
4. Зверху на салат натріть Пармезан.
5. Яловичину поріжте як на фахитос - смужками. М'ясо посипте сумішшю італійських спецій. У сковороду влийте масла і нагрійте на середньому вогні.
6. Обсмажте м'ясо до м'якості. Періодично помішуйте.
7. Яловичина повинна стати коричневої і м'якою.
8. Готове м'ясо викладіть на тарілку.
9. У сковороді, де смажилася яловичина, на середньому вогні обсмажте до м'якості болгарський перець і часник.
10. Перемішайте "сирі" складові салату.
11. Додайте до салату м'ясо і болгарський перець з часником. Подавайте з улюбленим хлібом. Смачного!