Суп з смаженим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо м'ясо спочатку обсмажити, а потім кинути в суп, воно додасть страві красивий колір і насичений смак. А також це значно економить час на приготування. На м'ясо зазвичай йде дві третини часу.
Простий прийом - спочатку обсмажити м'ясо, а тільки потім кидати в суп, дозволяє змінити звичний смак страви до невпізнання. Звичайно ж, в кращу сторону! Спочатку обсмажте на сковороді цибулю з м'ясом. Потім протушкувати його з помідорами і невеликою кількістю води. У киплячу в каструлі воду киньте порізані картоплю і моркву і варіть 10 хвилин. Потім додайте капусту, а через 5 хвилин - м'ясо з помідорами. При необхідності, додайте сіль, додайте спеції і доведіть до кипіння. Через пару хвилин відставте з вогню, додайте подрібнену зелень і дайте трохи настоятися перед подачею на стіл. Смачного!
- Свинина - 400 грам
- Картопля - 400 грам
- Помідори - 200 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Капуста - 0, 5 штуки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
Поріжте м'ясо і цибулю. Добре обсмажте на сковороді м'ясо, потім додайте цибулю, перемішайте, додайте сіль і спеції і ще деякий час обсмажуйте.
Потім додайте порізані кубиками помідори, протушкувати 4 хвилини. Влийте склянку гарячої води, накрийте кришкою і залиште на вогні ще на 15 хвилин.
У киплячу в каструлі воду киньте порізані картоплю і моркву і варіть 10 хвилин.
Далі додайте пошінкованую капусту, а через 5 хвилин - м'ясо з помідорами. При необхідності, додайте сіль, додайте спеції і доведіть до кипіння. Через пару хвилин відставте з вогню, додайте подрібнену зелень і дайте трохи настоятися перед подачею на стіл.