Окра з смаженим червоним перцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна страва з сильним приємним ароматом.
Дуже смачна страва з сильним приємним ароматом.
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Чилі - 1 штука
- Luk salotų - 1 штука
- Окра - 450 грам
- Червоний перець - 2 штуки
- Часник - 2 штуки
Покладіть два червоних перцю на гриль. Поставте середній-повільний вогонь. Перевертайте перчик кожні 5 хвилин.
Далі вам знадобляться:
450 г окри, 1 / 2 стручка Чилі розрізаний на круги (використовуйте цілий стручок для більшої гостроти), французький рубаний цибулю-шалот і два зубчики часнику.
450 г окри, 1 / 2 стручка Чилі розрізаний на круги (використовуйте цілий стручок для більшої гостроти), французький рубаний цибулю-шалот і два зубчики часнику.
Після того, як на перчик будуть невеликі почорніння Снем його з гриля і покладіть в миску. Накрийте миску з перчиком інший мискою для того, щоб
Утримати пар.
Утримати пар.
Через п'ять хвилин видалити шкіру з перцю (за допомогою пальців або ножа). Потім нарізати перчик смужками.
Тепер, коли всі інгредієнти підготовлені, наливати 1 столову ложку масла в сковороду на середньому вогні. Коли сковорода нагріється, додати рубаний цибулю-шалот і Чилі.
Після того як цибуля-шалот трохи підсмажиться, додайте в сковороду окру. Розповсюдьте окру одним шаром.
Готуємо окру близько 4 хвилин, далі додаємо смажений червоний перець і часник.
Обсмажуємо ще 2-3 хвилини і страва готова.