Бутерброди з смаженим хлібом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цієї простої закуски нам знадобиться тільки хліб і сир. Відмінний варіант для ранкового перекусу під чашку ароматної кави. Особливо якщо спізнюєтеся на роботу.
Приступаємо до приготування.
1. Спочатку розтопіть на гарячій сковороді вершкове масло.
2. Наріжте хліб скибочками і обсмажте на олії з двох боків до золотистого кольору.
3. Поріжте сир і покладіть скибочку сиру на шматок хліба, зверху накривши другим шматком.
4. Вимкніть вогонь і залиште бутерброд на сковороді ще на 3-4 хвилини, давши сиру добре оплавитися. Можна при цьому пару раз перевернути бутерброд.
Готовий бутерброд розріжте навскоси на дві частини, приготуйте чашку свіжого ароматної кави і насолоджуйтеся. Смачного!
- Скибочку білого хліба - 2-4 штук
- Сир - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Приступаємо до приготування.
1. Спочатку розтопіть на гарячій сковороді вершкове масло.
2. Наріжте хліб скибочками і обсмажте на олії з двох боків до золотистого кольору.
3. Поріжте сир і покладіть скибочку сиру на шматок хліба, зверху накривши другим шматком.
4. Вимкніть вогонь і залиште бутерброд на сковороді ще на 3-4 хвилини, давши сиру добре оплавитися. Можна при цьому пару раз перевернути бутерброд.
Готовий бутерброд розріжте навскоси на дві частини, приготуйте чашку свіжого ароматної кави і насолоджуйтеся. Смачного!
1. Спочатку розтопіть на гарячій сковороді вершкове масло.
2. Наріжте хліб скибочками і обсмажте на олії з двох боків до золотистого кольору.
3. Поріжте сир і покладіть скибочку сиру на шматок хліба, зверху накривши другим шматком.
4. Вимкніть вогонь і залиште бутерброд на сковороді ще на 3-4 хвилини, давши сиру добре оплавитися. Можна при цьому пару раз перевернути бутерброд.
Готовий бутерброд розріжте навскоси на дві частини, приготуйте чашку свіжого ароматної кави і насолоджуйтеся. Смачного!