Квасолевий суп з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий суп готується з квасолі, рису і копченостей. Володіє дуже яскравим і насиченим смаком і незрівнянним ароматом. Рецепт досить простий, так що не складно буде розібратися. Спробуйте!
Приготуємо квасолевий суп з рисом в домашніх умовах. Варимо квасолю разом з кісткою від рульки близько години. Через годину прибираємо кістка і закладаємо томати і м'ясо. Через 15 хвилин додаємо обсмажену з цибулею, гранатовими соком і паприкою рис. Потім кладемо кінзу і часник. Готовий суп повинен настоятися під кришкою 10 хвилин. Хай щастить!
- Свиняча рулька - 1 кілограм (варені kopchenaya)
- Квасоля червона - 350 грам (попередньо замочити в холодній воді)
- Помідори у власному соку - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Мал "арбор" - 120 грам
- Сік гранатовий - 200 мілілітрів
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Braai - За смаком
- Паприка - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Квасоля попередньо замочити в холодній воді. Rulyku зрозуміти дві частини: м'якоть і кістка.
Укладаємо в каструлю кістка і промиту квасолю. Вливаємо 2, 5 літра води. Доводимо до кипіння і залишаємо вариться на мінімальному вогні.
На оливковій олії обсмажуємо подрібнену цибулю. Додавати не промитий рис. Обсмажуємо, поки рис не стане прозорим.
Додаємо паприку і гранатовий сік. Перемішуємо і готуємо кілька хвилин.
Через годину витягаємо з каструлю кістка. Додаємо в суп м'ясо і томати. Варимо 15 хвилин і додаємо цибулю з рисом. Сіль за смаком. Через 5 хвилин закладаємо подрібнену кінзу і часник. Варимо 2 хвилини.
Знімаємо суп з вогню і даємо йому настоятися під кришкою 10 хвилин. Подаємо до столу з зеленню і сухариками. Смачного!