Рецепт Квасолевий суп з рисом фото

Квасолевий суп з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Бобові, Квасоля, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи

Цей простий суп готується з квасолі, рису і копченостей. Володіє дуже яскравим і насиченим смаком і незрівнянним ароматом. Рецепт досить простий, так що не складно буде розібратися. Спробуйте!

Приготуємо квасолевий суп з рисом в домашніх умовах. Варимо квасолю разом з кісткою від рульки близько години. Через годину прибираємо кістка і закладаємо томати і м'ясо. Через 15 хвилин додаємо обсмажену з цибулею, гранатовими соком і паприкою рис. Потім кладемо кінзу і часник. Готовий суп повинен настоятися під кришкою 10 хвилин. Хай щастить!

  • Свиняча рулька - 1 кілограм (варені kopchenaya)
  • Квасоля червона - 350 грам (попередньо замочити в холодній воді)
  • Помідори у власному соку - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Мал "арбор" - 120 грам
  • Сік гранатовий - 200 мілілітрів
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Braai - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
квасолевий суп з рисом - фото крок 1
Квасоля попередньо замочити в холодній воді. Rulyku зрозуміти дві частини: м'якоть і кістка.
квасолевий суп з рисом - фото крок 2
Укладаємо в каструлю кістка і промиту квасолю. Вливаємо 2, 5 літра води. Доводимо до кипіння і залишаємо вариться на мінімальному вогні.
квасолевий суп з рисом - фото крок 3
На оливковій олії обсмажуємо подрібнену цибулю. Додавати не промитий рис. Обсмажуємо, поки рис не стане прозорим.
квасолевий суп з рисом - фото крок 4
Додаємо паприку і гранатовий сік. Перемішуємо і готуємо кілька хвилин.
квасолевий суп з рисом - фото крок 5
Через годину витягаємо з каструлю кістка. Додаємо в суп м'ясо і томати. Варимо 15 хвилин і додаємо цибулю з рисом. Сіль за смаком. Через 5 хвилин закладаємо подрібнену кінзу і часник. Варимо 2 хвилини.
квасолевий суп з рисом - фото крок 6
Знімаємо суп з вогню і даємо йому настоятися під кришкою 10 хвилин. Подаємо до столу з зеленню і сухариками. Смачного!

Схожі рецепти