Рецепт Суп з голови горбуші фото

Суп з голови горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На швидку руку
Супи, Вуха

Рибні супи - це завжди смачно, корисно і досить ситно. А якщо використовувати червону рибку в якості основи, то виходить дивовижне блюдо. Хочу поділитися з вами простим рецептом першого.

Зараз язик піде про те, як приготувати суп з голови горбуші. Бульйон буде наваристим і при цьому зовсім нежирним, так що такий супчик цілком підійде навіть для дитячого меню. Крім того, в рецепті використовується картопля і рис, але ви можете взяти абсолютно будь-яку крупу або ж обійтися одними овочами. Для тих, хто не любите рибні супи, хочу сказати, що з горбушей виходить зовсім не той варіант, як з білою рибою, наприклад, так що сміливо пробуйте!

  • Основа для ухи - 400 грам (голова горбуши, можливо хвіст або плавники)
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Мал - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
суп з голови горбуші - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати в цьому рецепті.
суп з голови горбуші - фото крок 2
2. Для початку потрібно поставити варити бульйон. Голову (+хвіст, хребет і т.Д.) вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь. Після закипання варіть на повільному вогні близько 20 хвилин.
суп з голови горбуші - фото крок 3
3. А тим часом можна зайнятися овочами. Вимийте, очистіть і наріжте середніми шматочками картопля. Подрібніть цибулю і моркву.
суп з голови горбуші - фото крок 4
4. На сковороді з розігрітим маслом обсмажити пару хвилин цибулю, додайте моркву і смажте ще хвилини 3-4, помішуючи.
суп з голови горбуші - фото крок 5
5. Готову рибку акуратно дістаньте з каструлі. Остудіть трохи, розуміти, м'якоть без кісточок відправте назад в каструлю.
суп з голови горбуші - фото крок 6
6. Штам Бульйон, доведіть до кипіння. Викладіть обсмажені овочі, картопля, Мал. Додати сіль, додайте спеції і варіть близько 15-20 хвилин.
Смачного!

Схожі рецепти