Салат з сардини в маслі
(покроковий рецепт з фото)
Салат з сардини в маслі з даного рецептом готується протягом 15 хвилин. Таке блюдо цілком гідно стати частуванням на святковому обіді або фуршеті. Ситно, недорого і апетитно. Казка
Щоб приготувати салат з сардини в маслі нам не буде потрібно багато інгредієнтів. Рибний салат виходить досить легким, але і в той же час ситним. Кількість інгредієнтів вказана для салату на 3 порції. Бажаю удачі в приготуванні!
- Салат фризі - 1 штука
- Консервована кукурудза - 1/2 штуки (банки)
- Сардини в олії - 200 грам
- Перепелині яйця - 10 штук
- Вапно - 1/3 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Підготуємо всі необхідні для салату з сардини в маслі інгредієнти.
У салатницю складаємо вимитий під проточною водою, висушений і порваний руками салат фризі.
Далі в салатницю складаємо кукурудзу без рідини.
Додаємо маленькі шматочки сардини без масла. Масло ми зливаємо в окремий посуд, в якій будемо готувати заправку для салату.
Перепелині яйця, відварені в круту, розрізаємо навпіл і складаємо в салатницю.
Готуємо заправку до салату. В окремому посуді, куди ми злили масло від сардин, змішуємо майонез, чорний мелений перець, сік лайма, сіль.
Збиваємо віночком, щоб вийшла однорідна маса.
Заправку вливаємо в салат.
Все перемішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту