Салат з тунця в маслі
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно подруга познайомила мене з цікавим салатом. З одного боку він свіжий, а з іншого - ситний. Це досягається через поєднання головного інгредієнта з овочами. Спробуйте, результат порадує.
У цій страві ідеально поєднуються всі продукти, а до них вже доповнюється спеціальна заправка. У підсумку виходить корисне поєднання білків і вітамінів. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат з тунця в маслі з перепелиними яйцями. Прекрасний варіант для літнього свята або легкого обіду в будній день.
- Тунець - 200 грам (консервований)
- Болгарський перець - 0, 5 штуки (червоний)
- Яйця - 10 штук (перепелині)
- Ріпчасту червона цибуля - 1 штука
- Салат "романо" - 1 штука
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Кедрові горіхи - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки (в зёрнах)
- Часник - 1 зубчик
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Тунець розділіть на шматочки. Додайте трохи масла і 1 ст. Ложку соку лимона. Залиште рибу маринуватися.
Романо розберіть на листя і промийте. Яйця відварити круто.
Горіхи обсмажте 1-2 хвилини на сухій сковороді.
Почистіть і наріжте цибулю півкільцями.
У салатницю нарвіть "романо" . Викладіть цибулю.
Потім наріжте перець кубиками.
Зробіть заправку, змішавши масло, гірчицю, сіль, цукор, перець і лимонний сік.
Полийте овочі заправкою.
Зверху викладіть тунець і половинки яєць. Додайте кедрові горіхи. Салат готовий! Смачного!