Пісне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочу звернути вашу увагу на цей вельми простий рецепт пісного пісочного печива. Воно виходить неймовірно ароматним, хрустким і дуже смачним.
Хочу звернути вашу увагу, що пісне пісочне печиво в домашніх умовах може бути доповнено цедрою цитрусових, свіжими або замороженими ягодами, а також горіхами, наприклад. Це відмінний варіант випічки під час посту для всієї родини.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 50 грам(+ пару чайних ложок коричневого цукру, якщо є)
- Рослинний жир - 150 грам (можна використовувати рослинне масло)
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Потоку - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка (кардамон, ваніль, гвоздика, обкладинка, імбир і т.Д.)
1. Для початку в глибокій мисці з'єднайте цукор (його кількість залежить від ваших смакових уподобань) з рослинним жиром або рослинним маслом.
2. Додайте потоку (можливо, ви захочете використовувати в рецепті приготування пісного пісочного печива мед, наприклад).
3. Збийте все до однорідності. Всипте слідом дрібку солі.
4. Слідом відправте в мисочку заздалегідь просіяне борошно.
5. Додайте щіпку розпушувача і спеції, які вам до душі. На цьому ж етапі можна додати в тісто цедру лимона, наприклад.
6. Замісити однорідне тісто, скачайте його в кульку і відправте в холодильник хвилин на 40, попередньо загорнувши в пакет.
7. Розігрійте духовку і підготуйте лист, застеливши його пергаментом. Розкачайте тісто на робочій поверхні і за допомогою спеціальних формочок або склянки виріжте печиво. Викладіть їх на деко, присипте коричневим або звичайним цукром і відправте в духовку. Запікайте хвилин 10-12 до готовності.
8. Ось тепер ви знаєте, як приготувати пісне пісочне печиво в домашніх умовах. Сподіваюся, воно буде вам до смаку.