Швидке пісне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати швидке пісне печиво.
Пост - це ще не привід відмовляти собі в солодкому, а слідуючи цим рецептом, ви всього за півгодини зможете порадувати себе і своїх близьких!
Для приготування цих ласощів я використовувала бездріжджове тісто. Це печиво має нейтральний смак і приємний запах ваніліну! Подавати його раджу з джемом до чаю або кави!
- Борошно - 3 склянки
- Крохмаль - 1 Склянка
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - За смаком (можна ванільний цукор)
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - щіпка
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - За смаком (для прикраси печива)
Крок 1. Просійте борошно. Додайте в неї крохмаль і рослинне масло, щоб вийшла клейка маса. Розчиніть у воді цукор, сіль і ванілін. Влийте в тісто.
Крок 2. Тісто має бути м'яким. Розкачайте його до товщини 1 см. За допомогою будь-якої форми зробіть заготовки для випічки.
Крок 3. Покладіть на деко папір для випічки. Злегка змастіть її маслом (щоб потім печиво легко відставало).
Крок 4. Злегка змастіть печиво водою (можна використовувати для цього заварку).
Крок 5. Посипте зверху цукром.
Крок 6. Випікайте при температурі 180-200 градусів близько 15 хвилин.
Крок 7. Печиво буде готово, коли підрум'яниться. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло. Готово! Дайте йому охолонути. Смачного!