Рецепт Несолодке пісне печиво фото

Несолодке пісне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно , Овочі , Морква , Гарбуз
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Спробуйте приготувати в пост смачне, але не солодке печиво. Воно стане приємним сюрпризом будь-якого чаювання! Показую і розповідаю, як приготувати несолодке пісне печиво!

Опис приготування:

1. Гарбуз необхідно очистити від шкірки і волокнистої шару, а також насіння. Потім її треба порізати на невеликі шматочки і відварити до м'якості. На це піде хвилин 20.

2. Тим часом морква очистіть і натріть на дрібній тертці.

3. Готовий гарбуз перетираємо виделкою в пюре і змішуємо його з морквяної масою. Тепер туди ж відправляємо вівсяні пластівці, все добре перемішуємо. Дамо пластівців набрякнути (хвилин 10).

4. Додаємо в масу рослинне масло і вимішуємо тісто. Воно не повинно приставати до рук. Якщо липне, то охолодіть тісто в морозильній камері.

5. Тепер формуємо невеликі печива і обвалюють їх в кунжутного насіння.

6. Духовку розігріваємо до 180 градусів, деко застилає пергаментним папером. Якщо паперу немає, присипте деко борошном.

7. Печиво потрібно випікати близько 15 хвилин. За цей час воно приготується, але залишиться м'яким.

Як вид, тісто postnoe, і в ньому не міститься цукру. Якщо хочете трохи підсолодити печиво, додайте подрібнені фініки або курагу. Смачного!


  • Насіння кунжуту - 40 грам
  • Пластівці геркулесу - 1 Склянка
  • Гарбуз - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Гарбуз необхідно очистити від шкірки і волокнистої шару, а також насіння. Потім її треба порізати на невеликі шматочки і відварити до м'якості. На це піде хвилин 20.

2. Тим часом морква очистіть і натріть на дрібній тертці.

3. Готовий гарбуз перетираємо виделкою в пюре і змішуємо його з морквяної масою. Тепер туди ж відправляємо вівсяні пластівці, все добре перемішуємо. Дамо пластівців набрякнути (хвилин 10).

4. Додаємо в масу рослинне масло і вимішуємо тісто. Воно не повинно приставати до рук. Якщо липне, то охолодіть тісто в морозильній камері.

5. Тепер формуємо невеликі печива і обвалюють їх в кунжутного насіння.

6. Духовку розігріваємо до 180 градусів, деко застилає пергаментним папером. Якщо паперу немає, присипте деко борошном.

7. Печиво потрібно випікати близько 15 хвилин. За цей час воно приготується, але залишиться м'яким.

Як вид, тісто postnoe, і в ньому не міститься цукру. Якщо хочете трохи підсолодити печиво, додайте подрібнені фініки або курагу. Смачного!

Схожі рецепти