Печиво пісне
(покроковий рецепт з фото)
Дуже багато звичних рецептів можна переробити в пісні. Тільки потрібно виключити деякі інгредієнти. Часто таке можна зробити і з випічкою, прибравши яйця і молочні продукти. У мене вийшло.
Ці борошняні вироби прекрасні тим, що вони недорогі, легко робляться і підходять для свята. У них можна додати сухофрукти або шоколад, тоді і виглядати випічка буде гарніше. Ознайомтеся з тим, як приготувати печиво пісне. Його можна замішати на воді або на соку (за вашим вибором).
- Борошно - 400 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Ванільний цукор - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сухофрукти - 50-100 грам
Окремо змішайте масло з водою. В іншу миску просійте борошно з содою і сіллю. Потім маси перемішайте.
Додайте цукор і замішати тісто. Приберіть його в холодильник на 30 хвилин.
Тісто розкачати завтовшки в 2-4 мм. Виріжте з нього печиво. Прикрасьте все сухофруктами. Тісто трохи проколіть виделкою.
Запікайте печиво при 200 градусах протягом 15-20 хвилин. Приємного чаювання!