Пісне кукурудзяна печиво
(покроковий рецепт з фото)
Можна просто здивуватися різноманітності інгредієнтів, з яких робиться печиво. Це майже все крупи, різні види борошна, фрукти, ягоди і навіть овочі. Фантазії є де розгулятися.
Загалом, я вирішила поділитися з вами рецептом про те, як приготувати пісне кукурудзяна печиво. Воно настільки легко і швидко робиться, що можна захопитися і печена вона майже кожен день! Тим більше, що воно підійде для поста. Головне тут - купити кукурудзяну муку, яка досить сильно відрізняється за смаком від звичайної.
- Заголовок Бондюель - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
У тарілці змішайте про види борошна і цукор. В іншій ємності з'єднайте масло з водою, додайте до них погашену оцтом соду.
Тепер змішайте всі інгредієнти. Замісити тісто, відразу сформуйте печиво. Покладіть його на деко.
Запікайте при 180 градусах 20 хвилин. Готову випічку можете прикрасити какао, цукровою пудрою або чимось ще (на свій розсуд).