Рецепт Несолодке пісочне тісто фото

Несолодке пісочне тісто
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Найпростіше в приготування - пісочне тісто, воно під силу навіть початківцям господаркам і дітям. Пропонуємо свій рецепт, як приготувати несолодке пісочне тісто, яке незамінне при випічці.

Опис приготування:

Пісочне тісто не вимагає застосування спеціальних технік і особливих зусиль, йому не потрібно багато часу, особливих продуктів. Для його приготування практично завжди є інгредієнти в холодильнику. Несолодке пісочне тісто можна приготувати про запас і покласти в морозильну камеру, а при необхідності дістати і використовувати. Воно використовується для випічки кошиків, tartaletok, пирогів і пиріжків, і навіть піци.

  • Борошно - 0, 6 кілограма
  • Олія - 300 грам
  • Вода - 170 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
несолодке пісочне тісто - фото крок 1
1. Масло і воду перед приготуванням заздалегідь відправляємо в холодильник для охолодження. Борошно просіваємо в миску, додаємо тепле, але не заморожене масло, нарізане невеликими кубиками, немного перетираем руками.
несолодке пісочне тісто - фото крок 2
2. Сіль розводимо у воді і додаємо оцет, перемішуємо. Борошно з маслом висипаємо на стіл, всередині робимо поглиблення. Потроху наливаємо воду. Розтираємо долонями отриману масу, кожен раз збираючи масу в купу.
несолодке пісочне тісто - фото крок 3
3. Формуємо куля, загортаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 1 час. Після чого дістаємо, розминаємо руками і тісто готове до випічки.

Схожі рецепти