М'яке пісочне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 45 хв.
Пісочне тісто використовують не тільки для солодкої випічки, на його основі виходять смачні овочеві або м'ясні пироги. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати м'яке пісочне тісто, ось вам рецепт.
Опис приготування:
З пісочного тіста виходить смачне печиво, торти, пироги. Приготувати його дуже легко. Можна скористатися кухонною машиною або зробити заміс вручну. Пісочне тісто можна загорнути в плівку і зберігати в морозилці, а перед використанням розморозити.
- Борошно - 2 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 0, 5 склянки
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Борошно просійте.
2. До борошна додайте дрібку солі, цукровий пісок і крохмаль, перемішайте. В борошняну суміш додайте терте вершкове масло, перетріть в крихту.
3. Замісити тісто, щоб воно не розпадалося і загорніть в плівку. Надішліть тісто в холодильник мінімум на 15 хвилин.
4. Готове тісто використовуйте відразу або розділіть порційно і заморозьте.