Бісквітної-пісочне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, ці два види тесту абсолютно різні і суперечать один одному. Але спробуйте приготувати бісквітної-пісочне тісто за моїм рецептом, і ви будете вражені несподіваним смаком вашої випічки.
Рецепт, як приготувати бісквітної-пісочне тісто, дуже незвичайний, спочатку тісто замішується, як biskvitnoe, а потім в нього додається масло, і готове тісто відправляється в холодильник, що характерно для пісочного тіста. Бісквітної-пісочне тісто можна використовувати для приготування печива, воно вийде хрустким і дуже ніжним. Просто розкачайте тісто тонким шаром і виріжте печиво потрібної форми. Запечіть печиво в духовці протягом 20 хвилин.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 160 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте все нобхідно інгредієнти. Яйця повинен бути охолодженими, щоб тісто вийшло пишним.
Збийте яйця з цукром міксером на високих оборотах до пишної піни. На це піде близько 5-8 хвилин, в залежності від потужності вашого міксера.
Вводите борошно по третині склянки, втручайтеся її акуратно ложкою, рухаючись за годинниковою стрілкою.
Додайте розм'якшене і порізані шматочками вершкове масло. Добре розмішайте і замісіть м'яке еластичність тісто.
Бісквітної-пісочне тісто готове. Загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 1 час.