Бісквітної-фруктовий торт
(покроковий рецепт з фото)
До чаю на десерт хочу запропонувати вам приготувати вам дуже нескладний і неймовірно апетитний бісквітної-фруктовий торт в домашніх умовах. Ніжний, смачний - це прекрасний варіант на десерт!
Я рекомендую спекти корж за день до збірки тортика, щоб він вилежав ніч. Що стосується начинки, то використовувати ви можете абсолютно будь-які свіжі або консервовані фрукти, а також ягоди, які виявляться у вас під рукою. Запам'ятовуйте, як приготувати бісквітної-фруктовий торт.
- Бісквіт - 1 штука (з 6 яєць)
- Білки - 3 штуки
- Цукор - 150 грам
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Ягоди і фрукти - 1 За смаком
1. Насамперед приготуйте тісто: збийте 6 жовтків і приблизно 200 грам цукру. Додайте 250 грам просіяного борошна. Окремо збийте білки в щільну піну. Акуратно вмішати в тісто, викладіть його в форму, застелену пергаментом, і випікайте в духовці до готовності.
2. Остудіть спочатку бісквіт у формі, потім - на решітці залиште на ніч. Після акуратно розріжте його на 4 тонких коржа.
3. Білки викладіть в глибоку миску, всипте цукор. Для аромату можна додати ванільний екстракт або лікер, наприклад.
4. Збийте на середній швидкості до щільних піків. Крем, до речі, можна зробити не тільки на основі білків, але і з вершками, наприклад. Також при бажанні ви можете використовувати шоколадний варіант, теж буде дуже смачно з фруктами.
5. Що стосується фруктів, то між коржами я викладаю ківі і трохи полуниці. А ось прикрасити верх можна ананасами, банани, сливами та апельсинами, наприклад.
6. Збирати бісквітної-фруктовий торт в домашніх умовах дуже просто: корж, крем, фрукти. Ось така краса виходить в результаті. Пригощайтеся!