Рецепт Бісквітної-сирний торт фото

Бісквітної-сирний торт
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
На обід , На святковий стіл , День народження , Ювілей
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Багатокомпонентний бісквітної-сирний торт готується близько 3 годин, але витраченого часу не шкода, коли бачиш результат. Такий бісквітної-сирний торт здивує навіть примхливого ласуна.

Опис приготування:

Чудове поєднання бісквіта і сирного суфле - справжня знахідка для тих, хто хоче смачно поласувати. Весь цей трудомісткий процес створення торта коштує його чарівного смаку. Ягоди і фрукти можна брати будь-які на ваш смак.

Дивіться, як приготувати бісквітної-сирний торт.

  • Яйця - 9 штук
  • Борошно - 1 склянок
  • Цукор - 300 грам
  • Ягоди або фрукти - За смаком
  • Sиr Маскарпоне - 500 грам
  • Сир - 200 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Вафельні трубочки - 400 грам
бісквітної-сирний торт - фото крок 1
1. За основу цього торта береться звичайне бісквітне тісто, яке готується класичним способом.
бісквітної-сирний торт - фото крок 2
2. Збиваємо окремо жовтки з цукром і окремо білки в густу піну.
бісквітної-сирний торт - фото крок 3
3. Потім з'єднуємо жовтки і білки і додаємо борошно. Акуратно все перемішуємо до однорідного стану.
бісквітної-сирний торт - фото крок 4
4. Запікаємо наш бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
бісквітної-сирний торт - фото крок 5
5. Змішуємо сир з сиром Маскарпоне і цукром. У самому кінці додаємо желатин (заздалегідь замочіть його в гарячій воді і дайте набрякнути) і цукор. Замішуємо наш крем.
бісквітної-сирний торт - фото крок 6
6. Миємо й нарізаємо фрукти і додаємо ягоди. Можна використовувати заморожені.
бісквітної-сирний торт - фото крок 7
7. Тепер в форму заливаємо третину крему, кладемо на нього фрукти і ягоди, а потім наш готовий остиглий бісквіт. Зверху заливаємо третю крему. Викладаємо ще частина фруктів.
бісквітної-сирний торт - фото крок 8
8. І знову заливаємо кремом. Відправляємо наш бісквітної-сирний торт в холодильник на 2 годину.
бісквітної-сирний торт - фото крок 9
9. Коли торт захолоне, дістаємо його з холодильника і знімаємо форму.
бісквітної-сирний торт - фото крок 10
10. По колу викладаємо трубочками з начинкою і скріплюємо їх стрічкою, добре притиснувши до країв.
бісквітної-сирний торт - фото крок 11
11. Декор робіть будь. Я вирішила викласти зверху фрукти і ягоди, залити все желе і знову дати застигнути в холодильнику. Після цього бісквітної сирний торт абсолютно готовий до подачі!

Схожі рецепти