Бісквітної-сирний торт
(покроковий рецепт з фото)
Багатокомпонентний бісквітної-сирний торт готується близько 3 годин, але витраченого часу не шкода, коли бачиш результат. Такий бісквітної-сирний торт здивує навіть примхливого ласуна.
Чудове поєднання бісквіта і сирного суфле - справжня знахідка для тих, хто хоче смачно поласувати. Весь цей трудомісткий процес створення торта коштує його чарівного смаку. Ягоди і фрукти можна брати будь-які на ваш смак.
Дивіться, як приготувати бісквітної-сирний торт.
- Яйця - 9 штук
- Борошно - 1 склянок
- Цукор - 300 грам
- Ягоди або фрукти - За смаком
- Sиr Маскарпоне - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Желатин - 20 грам
- Вафельні трубочки - 400 грам
1. За основу цього торта береться звичайне бісквітне тісто, яке готується класичним способом.
2. Збиваємо окремо жовтки з цукром і окремо білки в густу піну.
3. Потім з'єднуємо жовтки і білки і додаємо борошно. Акуратно все перемішуємо до однорідного стану.
4. Запікаємо наш бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
5. Змішуємо сир з сиром Маскарпоне і цукром. У самому кінці додаємо желатин (заздалегідь замочіть його в гарячій воді і дайте набрякнути) і цукор. Замішуємо наш крем.
6. Миємо й нарізаємо фрукти і додаємо ягоди. Можна використовувати заморожені.
7. Тепер в форму заливаємо третину крему, кладемо на нього фрукти і ягоди, а потім наш готовий остиглий бісквіт. Зверху заливаємо третю крему. Викладаємо ще частина фруктів.
8. І знову заливаємо кремом. Відправляємо наш бісквітної-сирний торт в холодильник на 2 годину.
9. Коли торт захолоне, дістаємо його з холодильника і знімаємо форму.
10. По колу викладаємо трубочками з начинкою і скріплюємо їх стрічкою, добре притиснувши до країв.
11. Декор робіть будь. Я вирішила викласти зверху фрукти і ягоди, залити все желе і знову дати застигнути в холодильнику. Після цього бісквітної сирний торт абсолютно готовий до подачі!