Авокадо в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пробувати щось новеньке, тоді пропоную вам зробити дуже просту і неймовірно апетитну закуску з авокадо. Її можна подати як на святковий стіл, так і в якості перекусу.
Перед вами класний варіант, як приготувати авокадо в паніровці. Всього за якихось 15 хвилин у вас вийдуть часточки в хрусткій скоринці, від яких просто неможливо відірватися. Подавати до столу закуску можна з соусом на основі сметани або майонезу із зеленню, спеціями і соком лайма. Відмінний рецепт на швидку руку, який варто запам'ятати і спробувати!
- Авокадо - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Сметана або майонез - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Вапно - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб відтворити рецепт на своїй кухні.
2. Яйця вбийте в невелику мисочку, додайте дрібку солі, збийте виделкою або вінчиком.
3. Очистіть авокадо, наріжте його невеликими шматочками, попередньо видаливши кісточки.
4. Підготуйте панірувальні сухарі, в які можна додати спеції за смаком. У невеликому сотейнику розігрійте рослинне масло.
5. Скибочку авокадо занурте спочатку в сухарі, а потім в яйце, обваляйте в паніровці з усіх боків. Надішліть в добре розігріту олію і смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки. Після перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
6. Для приготування соусу з'єднайте в чаші блендера вимиту і обсушену зелень, кілька скибочок авокадо, майонез або сметану і сік лайма за смаком. Додайте при бажанні часник або спеції. Подрібніть все до однорідності.