Баклажани в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани в паніровці - вкуснятинка, яку можна запропонувати як закуску на будь-який святковий стіл. Цей рецепт я підгледіла в гостях і з успіхом його змогла повторити! думаю, і ви впораєтеся теж.
Баклажани в паніровці готуються приблизно дві години, але страва виходить таким розкішним, що витраченого часу зовсім не шкода. Панірування шматочків баклажана дозволяє зберегти його аромат. До панірувальних сухарів додається сир Пармезан і часникова суміш, а також сушений кріп або петрушка.
- Баклажан - 2 штуки
- Борошно - 1/3 склянки
- Пармезан - 1/2 склянки
- Томатний соус - 1 Склянка
- Кріп - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Яйце - 2-3 штук
- Панірувальні сухарі - 1-2 склянок
- Моцарелла tertaya - 1-2 склянок
Поріжте баклажан на скибочки і посипте сіллю. Залиште стікати в друшляку на 45 хвилин.
Потім баклажани обсушити на серветці.
У пакет складіть баклажани і насипте борошно. Добре струсіть.
Умочіть баклажани в яйце, а потім в панірувальні сухарі, змішані з пармезаном і спеціями.
Випікайте баклажани в духовці 30 хвилин до золотистого кольору при 210 градусах.
У форму укладіть соус і шар баклажанів.
Потім ще шар соусу і шар баклажанів, посипте половиною моцарелли.
Запікайте 30 хвилин при 170-180 градусах, посипте рештою сиром і коли він почне плавитися дістаньте форму.
Смачного!