Рецепт Баклажани в паніровці фото

Баклажани в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Баклажани в паніровці - вкуснятинка, яку можна запропонувати як закуску на будь-який святковий стіл. Цей рецепт я підгледіла в гостях і з успіхом його змогла повторити! думаю, і ви впораєтеся теж.


Баклажани в паніровці готуються приблизно дві години, але страва виходить таким розкішним, що витраченого часу зовсім не шкода. Панірування шматочків баклажана дозволяє зберегти його аромат. До панірувальних сухарів додається сир Пармезан і часникова суміш, а також сушений кріп або петрушка.


  • Баклажан - 2 штуки
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Пармезан - 1/2 склянки
  • Томатний соус - 1 Склянка
  • Кріп - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яйце - 2-3 штук
  • Панірувальні сухарі - 1-2 склянок
  • Моцарелла tertaya - 1-2 склянок
баклажани в паніровці - фото крок 1
Поріжте баклажан на скибочки і посипте сіллю. Залиште стікати в друшляку на 45 хвилин.
баклажани в паніровці - фото крок 2
Потім баклажани обсушити на серветці.
баклажани в паніровці - фото крок 3
У пакет складіть баклажани і насипте борошно. Добре струсіть.
баклажани в паніровці - фото крок 4
Умочіть баклажани в яйце, а потім в панірувальні сухарі, змішані з пармезаном і спеціями.
баклажани в паніровці - фото крок 5
Випікайте баклажани в духовці 30 хвилин до золотистого кольору при 210 градусах.
баклажани в паніровці - фото крок 6
У форму укладіть соус і шар баклажанів.
баклажани в паніровці - фото крок 7
Потім ще шар соусу і шар баклажанів, посипте половиною моцарелли.
баклажани в паніровці - фото крок 8
Запікайте 30 хвилин при 170-180 градусах, посипте рештою сиром і коли він почне плавитися дістаньте форму.
баклажани в паніровці - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти