Рецепт Цукіні в паніровці фото

Цукіні в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Яйця , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , Літні
Страви в паніровці
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Класну апетитну закуску хочу запропонувати вам на замітку. Хрустка ароматна кірочка і ніжні цукіні всередині - це смачно, просто і корисно Обов'язково раджу спробувати повторити рецепт будинку.

Опис приготування:

Навчу вас, як приготувати цукіні в паніровці, запечені в духовці. Ніякого зайвого масла і жиру, так що закуску можна сміливо пропонувати навіть дітям. Щоб паніровка була ще смачніше, додавайте ароматні спеції і тертий сир. Подавати до столу такі цукіні можна з томатним або часниковим соусом, наприклад.

  • Цукіні - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Тертий сир - 1/2 склянки (ідеально - пармезан)
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль і спеції - За смаком (італійські трави, паприка, зелень)
цукіні в паніровці - фото крок 1
1. Духовку розігрійте до 230 градусів. Яйце в невеликій мисці збийте виделкою. Цукіні вимийте, обсушити, наріжте півкільцями тонкими. Занурте кожен шматочок в яйце.
цукіні в паніровці - фото крок 2
2. Після перекладіть в мисочку з сумішшю муки, сухарів, сиру, подрібненого часнику, солі і спецій. Обваляйте в паніровці з усіх боків.
цукіні в паніровці - фото крок 3
3. Деко застеліть фольгою і змастіть невеликою кількістю масла (зручно використовувати спрей). Викладіть цукіні. Збризніть зверху чуточкой масла і відправте в духовку.
цукіні в паніровці - фото крок 4
4. Запікайте 8-10 хвилин, після акуратно переверніть і ще пару хвилин підрум'яньте.
Смачного!

Схожі рецепти