Цукіні в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Класну апетитну закуску хочу запропонувати вам на замітку. Хрустка ароматна кірочка і ніжні цукіні всередині - це смачно, просто і корисно Обов'язково раджу спробувати повторити рецепт будинку.
Навчу вас, як приготувати цукіні в паніровці, запечені в духовці. Ніякого зайвого масла і жиру, так що закуску можна сміливо пропонувати навіть дітям. Щоб паніровка була ще смачніше, додавайте ароматні спеції і тертий сир. Подавати до столу такі цукіні можна з томатним або часниковим соусом, наприклад.
- Цукіні - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Борошно - 1/4 склянки
- Тертий сир - 1/2 склянки (ідеально - пармезан)
- Часник - 2 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль і спеції - За смаком (італійські трави, паприка, зелень)
1. Духовку розігрійте до 230 градусів. Яйце в невеликій мисці збийте виделкою. Цукіні вимийте, обсушити, наріжте півкільцями тонкими. Занурте кожен шматочок в яйце.
2. Після перекладіть в мисочку з сумішшю муки, сухарів, сиру, подрібненого часнику, солі і спецій. Обваляйте в паніровці з усіх боків.
3. Деко застеліть фольгою і змастіть невеликою кількістю масла (зручно використовувати спрей). Викладіть цукіні. Збризніть зверху чуточкой масла і відправте в духовку.
4. Запікайте 8-10 хвилин, після акуратно переверніть і ще пару хвилин підрум'яньте.
Смачного!
Смачного!