Млинці з начинкою в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Це найкращі млинці, які мені доводилося куштувати. Всередині - ситна начинка, зовні - хрустка паніровка. А в тісто додається зелень, що надає млинців дуже симпатичний вигляд.
Цей рецепт вам стане в нагоді, так що краще запам'ятайте, як приготувати млинці з начинкою в паніровці. Якщо прийдуть раптові гості, таке блюдо і не соромно до столу подати, а вже смак який…ммм…пальчики оближеш! Підійдуть і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Хай щастить!
- Борошно - 200 грам
- Яйця - 10 штук(4 - для тіста, 1 - для панірування, 5 (зварених круто) - для начинки)
- Молоко - 750 мілілітрів
- Кріп - 1/2 пучка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Шинка - 300 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Рослинна олія - 1 За смаком
- Панірувальні сухарі - 1 За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Просіяне борошно перемішайте з чотирма яйцями, молоком, сіллю і цукром. Додайте в тісто подрібнений кріп.
Розігрійте в сковороді трохи олії. Обсмажте тонкі красиві млинці з двох сторін.
На кожен млинець викладаємо: скибочку шинки, кілька кружалець порізаних зварених яєць і тертий сир.
Звертаємо кожен млинець конвертиком.
Збиваємо одне яйце з сіллю. Приготовленої масою змащуємо млинці з усіх боків.
Тепер потрібно обваляти млинці в панірувальних сухарях.
Повторно обсмажуємо млинці на сковороді, буквально по 1-2 хвилини з кожного боку на повільному вогні. Смачного!