Рецепт Млинці з начинкою в паніровці фото

Млинці з начинкою в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Шинка
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці , Страви в паніровці
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це найкращі млинці, які мені доводилося куштувати. Всередині - ситна начинка, зовні - хрустка паніровка. А в тісто додається зелень, що надає млинців дуже симпатичний вигляд.

Опис приготування:

Цей рецепт вам стане в нагоді, так що краще запам'ятайте, як приготувати млинці з начинкою в паніровці. Якщо прийдуть раптові гості, таке блюдо і не соромно до столу подати, а вже смак який…ммм…пальчики оближеш! Підійдуть і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Хай щастить!

  • Борошно - 200 грам
  • Яйця - 10 штук(4 - для тіста, 1 - для панірування, 5 (зварених круто) - для начинки)
  • Молоко - 750 мілілітрів
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шинка - 300 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Рослинна олія - 1 За смаком
  • Панірувальні сухарі - 1 За смаком
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 2
Просіяне борошно перемішайте з чотирма яйцями, молоком, сіллю і цукром. Додайте в тісто подрібнений кріп.
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 3
Розігрійте в сковороді трохи олії. Обсмажте тонкі красиві млинці з двох сторін.
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 4
На кожен млинець викладаємо: скибочку шинки, кілька кружалець порізаних зварених яєць і тертий сир.
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 5
Звертаємо кожен млинець конвертиком.
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 6
Збиваємо одне яйце з сіллю. Приготовленої масою змащуємо млинці з усіх боків.
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 7
Тепер потрібно обваляти млинці в панірувальних сухарях.
млинці з начинкою в паніровці - фото крок 8
Повторно обсмажуємо млинці на сковороді, буквально по 1-2 хвилини з кожного боку на повільному вогні. Смачного!

Схожі рецепти