Рецепт Брокколі в паніровці фото

Брокколі в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід, Романтична вечеря
Гарячі страви

Простий рецепт приготування брокколі в паніровці збагатить ваше меню ще одним легким і смачним овочевим гарніром. З кунжутом і соєвим соусом - це просто чарівно! :)

Рецепт брокколі в паніровці мало чим відрізняється від загальної технології приготування смажених в паніровці овочів. Однак брокколі настільки ніжна, що я вважаю за краще використовувати не просто панірувальні сухарі (скоринка з них виходить грубуватою), а в суміші з борошном, найкраще - грубого помелу, але можна і звичайну манку використовувати.

В іншому, приготування брокколі в паніровці не повинно доставити вам ніяких труднощів, тим більше, що всі дії проілюстровані покроковими фото:).


  • Брокколі - 1 кілограм
  • Яйця - 3-4 штук
  • Борошно грубого помелу або манка - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 50 грам (найкраще домашнього виготовлення)
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Часник - 1-2 зубчиків
брокколі в паніровці - фото крок 1
Броколі розділити на суцвіття і ретельно вимити проточною водою.
брокколі в паніровці - фото крок 2
Відварити 2-3 хвилини в киплячій підсоленій воді.
брокколі в паніровці - фото крок 3
Відкинути на друшляк, обполоснути холодною водою і дати стекти зайвої рідини - це займе хвилин 10-15.
брокколі в паніровці - фото крок 4
Тим часом підготувати яйця (добре збити виделкою або вінчиком), борошно і панірувальні сухарі.
брокколі в паніровці - фото крок 5
Додати в яйця сіль, перець і мускатний горіх. Ще раз збити.
брокколі в паніровці - фото крок 6
У глибоку сковороду або сотейник налити масло і кинути часник. Обсмажити його буквально 1 хвилину і вийняти.
брокколі в паніровці - фото крок 7
Кожне суцвіття занурити в яйця, потім в суміш з борошна і панірувальних сухарів. Повторити процедуру ще раз.
Обсмажувати брокколі в киплячій олії до утворення рум'яної скоринки.
Вийняти на друшляк або серветку, щоб позбутися від зайвого жиру.
брокколі в паніровці - фото крок 8
Готову страву за бажанням посипати кунжутом.
Подавати з соєвим або будь-яким іншим соусом.

Схожі рецепти