Запечене авокадо в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Чудова закуска, яка прекрасно урізноманітнює ваше звичне меню, перед вами. Хрустка скоринка в поєднанні з пікантним і м'яким авокадо сподобається і дорослим, і діткам. Раджу спробувати!
Із задоволенням покажу, як приготувати запечене авокадо в паніровці. Таку закуску можна подати як перекушування, як доповнення до основної страви, а також взяти з собою на пікнік, наприклад. Доповніть хрусткі скибочки улюбленим соусом і насолоджуйтеся:)
- Авокадо - 2-3 штук
- Борошно - 1/2 склянки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець, паприка, часник - За смаком
1. М'якоть авокадо наріжте тонкими скибочками. У невеликій мисці збийте яйця. Підготуйте борошно і сухарі.
2. Посоліть і доповніть спеціями авокадо, обваляйте в борошні, занурте в яйце і панірувальні сухарі. Після викладіть на деко. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
3. Запікайте авокадо 6-7 хвилин, після акуратно переверніть і відправте в духовку ще хвилин на 5. Як тільки підрум'яниться, запечене авокадо в паніровці можна подавати до столу.