Рецепт Запечене авокадо в паніровці фото

Запечене авокадо в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Авокадо
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На природу
Страви в паніровці
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Чудова закуска, яка прекрасно урізноманітнює ваше звичне меню, перед вами. Хрустка скоринка в поєднанні з пікантним і м'яким авокадо сподобається і дорослим, і діткам. Раджу спробувати!

Опис приготування:

Із задоволенням покажу, як приготувати запечене авокадо в паніровці. Таку закуску можна подати як перекушування, як доповнення до основної страви, а також взяти з собою на пікнік, наприклад. Доповніть хрусткі скибочки улюбленим соусом і насолоджуйтеся:)

  • Авокадо - 2-3 штук
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець, паприка, часник - За смаком
запечене авокадо в паніровці - фото крок 1
1. М'якоть авокадо наріжте тонкими скибочками. У невеликій мисці збийте яйця. Підготуйте борошно і сухарі.
запечене авокадо в паніровці - фото крок 2
2. Посоліть і доповніть спеціями авокадо, обваляйте в борошні, занурте в яйце і панірувальні сухарі. Після викладіть на деко. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
запечене авокадо в паніровці - фото крок 3
3. Запікайте авокадо 6-7 хвилин, після акуратно переверніть і відправте в духовку ще хвилин на 5. Як тільки підрум'яниться, запечене авокадо в паніровці можна подавати до столу.

Схожі рецепти