Запечене філе тілапії в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться зробити щось смачне, корисне і нескладне для всієї родини, на виручку приходять рецепти на кшталт цього. Хочу показати вам, як приготувати запечене філе тілапії в паніровці. Раджу!
З мінімальною кількістю жиру, інгредієнтів і зусиль - саме такий рецепт перед вами:) Рибка виходить соковитою і ніжною, а зверху - чудова хрустка скоринка. Відмінна ідея на кожен день! Спробувати точно варто, так що запам'ятовуйте.
- Тілапія - 4 штуки (філе)
- Вершкове масло - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 1-1.5 склянки
- Сіль і перець - За смаком
1. Філе рибки вимийте, добре обсушити паперовим рушником. Викладіть на деко, застелений фольгою або пергаментом. Посоліть і поперчіть за смаком, можна додати трохи меленого часнику або збризнути соком лимона.
2. Розтопити вершкове масло і підготуйте сухарики.
3. Змастіть філе маслом і присипте сухарями. Злегка притисніть руками, щоб щільно трималася панірування на рибку. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
4. Запікається філе тілапії в паніровці близько 15-20 хвилин. Подавайте з овочами або улюбленим гарніром.