Рецепт Запечене філе тілапії в паніровці фото

Запечене філе тілапії в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Коли хочеться зробити щось смачне, корисне і нескладне для всієї родини, на виручку приходять рецепти на кшталт цього. Хочу показати вам, як приготувати запечене філе тілапії в паніровці. Раджу!

Опис приготування:

З мінімальною кількістю жиру, інгредієнтів і зусиль - саме такий рецепт перед вами:) Рибка виходить соковитою і ніжною, а зверху - чудова хрустка скоринка. Відмінна ідея на кожен день! Спробувати точно варто, так що запам'ятовуйте.

  • Тілапія - 4 штуки (філе)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 1-1.5 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
запечене філе тілапії в паніровці - фото крок 1
1. Філе рибки вимийте, добре обсушити паперовим рушником. Викладіть на деко, застелений фольгою або пергаментом. Посоліть і поперчіть за смаком, можна додати трохи меленого часнику або збризнути соком лимона.
запечене філе тілапії в паніровці - фото крок 2
2. Розтопити вершкове масло і підготуйте сухарики.
запечене філе тілапії в паніровці - фото крок 3
3. Змастіть філе маслом і присипте сухарями. Злегка притисніть руками, щоб щільно трималася панірування на рибку. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
запечене філе тілапії в паніровці - фото крок 4
4. Запікається філе тілапії в паніровці близько 15-20 хвилин. Подавайте з овочами або улюбленим гарніром.

Схожі рецепти